Resultaat 1 - 10 (van 426)

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Hoofdbibliotheek, 3e verdieping

Tijdens de inloopspreekuren zijn deskundige vrijwilligers aanwezig om je te ondersteunen bij het vinden van een passende taalondersteuning in Zoetermeer. In het Taalhuis is ook een collectie aanwezig zodat je zelf aan de slag kunt om de taal beter te leren lezen en schrijven, of om iemand in je omgeving te helpen bij het verbeteren van zijn of haar taalvaardigheid.

wo 22 feb

do 23 feb

• Inloopspreekuur SeniorWeb Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Hoofdbibliotheek

Ben je een (beginnende) computergebruiker en heb je vragen over de computer of tablet, bijvoorbeeld over het werken met Windows 10, fotobewerking of het maken van fotoalbums? Medewerkers van SeniorWeb zitten iedere donderdagmiddag tussen 15.00 en 17.00 uur voor je klaar in Hoofdbibliotheek (in het Leescafé op de Duitslandlaan, benedenverdieping). Het inloopspreekuur is gratis.

do 23 feb

• Nieuw in 2017: Tabletcafé in Rokkeveen Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | Wijkbibliotheek Rokkeveen

Met ingang van januari 2017 sluit de Bibliotheek aan bij het inloopspreekuur Techniek Coach van Palet Welzijn met een Tabletcafé op vrijdag van 14.00 tot 15.00 uur in de wijkbibliotheek Rokkeveen.

vr 24 feb

vr 24 feb

Van 13:00 tot 14:30 | Elke week | Hoofdbibliotheek, 3e verdieping

za 25 feb

• Tablet Café Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Hoofdbibliotheek

Iedere maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur organiseert de Bibliotheek een Tablet Café in de Hoofdbibliotheek, in samenwerking met SeniorWeb. Heb je een iPad of andere tablet en vind je het leuk om met elkaar ervaringen uit te wisselen? Kom dan langs in ons Tablet Café!

ma 27 feb

• Inloop ZoSamen / Mantelzorg Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Elke week | Hoofdbibliotheek

Zorg je langdurig en intensief voor een zieke partner, gehandicapt kind, vader of moeder, goede vriend(in) of buur? Of ben je een jonge mantelzorger, die de zorg heeft voor een zieke gehandicapte of verslaafde ouder, broer/zus of familie? Dan heb je wellicht behoefte aan informatie. Eén van onderstaande coördinatoren mantelzorg is wekelijks op maandag van 15.00-16.00 uur aanwezig in de Hoofdbibliotheek, Duitslandlaan 440, 3e verdieping.

ma 27 feb

• Peutervoorlezen in alle bibliotheekvestigingen Bekijk details

Van 10:30 tot 11:00 | Elke week | alle bibliotheekvestigingen

Iedere woensdagmorgen wordt in alle bibliotheekvestigingen voorgelezen aan peuters van 2 t/m 4 jaar.

wo 01 mrt

wo 01 mrt