Tablet Café

20 februari 2017, van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Hoofdbibliotheek

Kosten: gratis

Iedere maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur organiseert de Bibliotheek een Tablet Café in de Hoofdbibliotheek, in samenwerking met SeniorWeb. Heb je een iPad of andere tablet en vind je het leuk om met elkaar ervaringen uit te wisselen? Kom dan langs in ons Tablet Café!

Tablet Café

In het Tablet Café kun je op een ongedwongen manier elkaar ontmoeten en ontdekken wat een geweldig communicatiemiddel de tablet is. Medewerkers van de Bibliotheek, vrijwilligers van Seniorweb en andere bezoekers geven je leuke en handige tips om meer uit je tablet te halen, bijvoorbeeld het downloaden van leuke of handige apps of het binnenhalen van e-books. Neem je eigen tablet mee! Heb je zelf (nog) geen tablet, maar wil je het wel eens uitproberen: de Bibliotheek heeft er altijd eentje liggen die je kunt gebruiken.

Het Tablet Café is iedere woensdag vrij te bezoeken bij Let's Learn, op de bovenverdieping van de Hoofdbibliotheek. De komende weken worden in het Tablet Café specifieke thema's behandeld om nieuw publiek aan te spreken. Misschien voor jou ook interessant?