Verhuur vergaderruimtes en Forum Café

Leeskamer

Voor een gezellige lunch, borrel, vergadering of andere bijeenkomst kunt u centraal in Zoetermeer terecht in het Forum. Perfect bereikbaar, modern en sfeervol.

LET OP: tijdelijke maatregelen in verband met Corona

Corona-beperkende maatregelen zijn in het hele pand van kracht en ook de verhuur van ruimtes is tijdelijk aangepast. Zo kan het zijn dat niet alle ruimtes beschikbaar zijn. Ook zijn er wat minder mensen toegestaan per zaal dan voorheen. U kunt daarom tijdelijk niet online boeken, we willen u graag per mail of telefonisch verder helpen. Neem voor informatie en boekingen contact op met 079-3438199 of stuur een mailbericht

Vergader- en trainingsruimtes

Het Forum beschikt over vergaderruimtes voor kleine en grotere groepen. De trainingsruimtes bieden een state of the art presentatiescherm dat je kunt aansluiten op je eigen laptop. Naar wens kun je  koffie, thee en andere verfrissingen bijbestellen. Pauzeren voor een heerlijke lunch of gebak in het Forum Café behoort ook tot de mogelijkheden. In alle ruimtes kun je vergaderen of trainingen en workshops geven.

  • Leeskamer: 4 personen (voorheen 12)
  • Trainingsruimte 1: 6 personen (voorheen 15)
  • Trainingsruimte 2: 6 personen (voorheen 15)
  • Trainingsruimte 1 en 2 samen, waarbij de tussenwand wordt verwijderd: 12 personen (voorheen 30)

Forum Café en catering

Zaal 2

In het gezellige Forum Café kun je alle bijeenkomsten organiseren, zowel privé als zakelijk. Een ideale plaats voor koffiebijeenkomsten, lunches en borrels, vieringen en informatiebijeenkomsten. Ook optredens en lezingen zijn mogelijk! Het café beschikt over een geïntegreerd podium en tribune.

  • Forum Café, zitplaatsen: 13 personen (voorheen 30)
  • Op de tribune in het Forum Café kunnen maximaal 12 personen plaatsnemen (voorheen 50)

Het Forum Café verzorgt, naast heerlijke koffie, thee, fris en sap, ook diverse lunch- en borrelarrangementen voor een zeer redelijke prijs. Naar wens is het Forum Café te boeken voor besloten bijeenkomsten, waarbij alleen uw groep gebruik maakt van de ruimte, of voor open bijeenkomsten, waarbij ook andere gasten het café kunnen blijven bezoeken. Het is goed om te weten dat het Forum Café in het levendige en sfeervolle Forum is gesitueerd. Hierdoor zal er altijd enig zicht op het café zijn vanuit de openbare ruimtes in het Forum.

Tarieven en reserveren

 

Let op! In verband met Corona kunt u tijdelijk niet rechtstreeks boeken via het reserveringsformulier.


Neem om te boeken contact op met de bibliotheek via onderstaand telefoonnummer of mailadres, u hoort dan ook met welke tijdelijke maatregelen ruimtes worden aangeboden. U kunt de ruimtes en tarieven wel bekijken via het reserveringsformulier. Heeft u vragen over vergaderruimtes, stel die gerust via 079-3438199 of per mail. Vragen over catering kunt u stellen aan het Forum Café per telefoon: 079-3438189.