Verhuur vergaderruimtes en Forum Café

Leeskamer

Voor een gezellige lunch, borrel, vergadering of andere bijeenkomst kunt u centraal in Zoetermeer terecht in het Forum. Perfect bereikbaar, modern en sfeervol.

Vergader- en trainingsruimtes

Het Forum beschikt over vergaderruimtes voor kleine en grotere groepen. De trainingsruimtes bieden een state of the art presentatiescherm dat je kunt aansluiten op je eigen laptop. Naar wens kun je  koffie, thee en andere verfrissingen bijbestellen. Pauzeren voor een heerlijke lunch of gebak in het Forum Café behoort ook tot de mogelijkheden. In alle ruimtes kun je vergaderen of trainingen en workshops geven.

  • Leeskamer: tot 12 personen
  • Trainingsruimte 1: tot 15 personen
  • Trainingsruimte 2: tot 15 personen
  • Trainingsruimte 1 en 2 samen, waarbij de tussenwand wordt verwijderd: 30 personen

 

Forum Café en catering

Zaal 2

In het gezellige Forum Café kun je alle bijeenkomsten organiseren, zowel privé als zakelijk. Een ideale plaats voor koffiebijeenkomsten, lunches en borrels, vieringen en informatiebijeenkomsten. Ook optredens en lezingen zijn mogelijk! Het café beschikt over een geïntegreerd podium en tribune voor maximaal 50 personen.

  • Forum Café, zitplaatsen: 30 personen
  • Op de tribune in het Forum Café kunnen maximaal 50 personen plaatsnemen

Het Forum Café verzorgt, naast heerlijke koffie, thee, fris en sap, ook diverse lunch- en borrelarrangementen voor een zeer redelijke prijs. Naar wens is het Forum Café te boeken voor besloten bijeenkomsten, waarbij alleen uw groep gebruik maakt van de ruimte, of voor open bijeenkomsten, waarbij ook andere gasten het café kunnen blijven bezoeken. Het is goed om te weten dat het Forum Café in het levendige en sfeervolle Forum is gesitueerd. Hierdoor zal er altijd enig zicht op het café zijn vanuit de openbare ruimtes in het Forum.

 

Tarieven en reserveren

Alle tarieven en aanvullende informatie vindt u in het reserveringsformulier. Heeft u vragen over vergaderruimtes, stel die gerust via 079-3438199 of per mail.   Vragen over catering kunt u stellen aan het Forum Café per telefoon: 079-3438189.

NB: vanwege een verwachte verbouwing kunnen we momenteel alleen reserveringen van het Forum Café aannemen tot en met mei 2020. Naar verwachting duurt dit enkele maanden. De andere ruimtes kunnen wel het hele jaar geboekt worden.