Lezing Manu Keirse - rouwspecialist

15 oktober 2021, van 19:30 tot 21:00 | Forum, Commissiezaal op begane grond en Online

Kosten: € 7,50 (Forum) en € 4,95 (online)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Prof. dr. em. Manu Keirse is klinisch psycholoog, doctor in de geneeskunde en de autoriteit in België en Nederland als het om verdriet, verlies en de laatste levensfase gaat. Zijn boeken zijn stuk voor stuk bestsellers en werden in vele talen vertaald. Nu komt hij in de Bibliotheek Forum Zoetermeer spreken over "Rouwarbeid".

Je kunt op vele momenten in het leven met ernstig verlies worden geconfronteerd, zowel in je eigen leven als in je onmiddellijke omgeving. Denk aan het sterven van een partner / familielid of een collega, een echtscheiding, een ongeneeslijke ziekte, verlies van je werk, leven met iemand met een beperking, verlies door onrecht, … Om verlies te overleven moet je rouwarbeid verrichten. Hoe ga je als familie, vriend(in) of als collega en werkgever om met degene die rouw heeft? Manu zal hier uitgebreid op ingaan tijdens deze lezing.

Deelnemen aan de activiteit

Voor deze activiteit kun je een ticket kopen of is vooraf opgeven gewenst. Je kunt de lezing zowel in het Forum als online bijwonen. Klik hiervoor op de onderstaande knop(pen) of de gewenste datum. Volg de instructies op het scherm en betaal gemakkelijk met iDeal. Je ontvangt de tickets direct in je mailbox. De link en instructies voor toegang tot het online platform (Zoom) ontvang je 1 á 2 dagen vóór de activiteit ook in je mailbox.