Nederland Leest lezing Twan Huys

18 november 2021, van 19:30 tot 21:00 | Forum en Online

Kosten: Leden € 10,50/€ 4,00, niet leden € 13,50/€ 6,00

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Twan Huys werkte lange tijd over de grens als Amerika correspondent voor het actualiteitenprogramma NOVA en de NOS. Hij schreef boeken over zijn ontmoetingen in NewYork, de Clintons, z’n gasten in College Tour en recent over wandelen. Over de grens, is het thema van Nederland Leest, een boek verbindt en vergroot je wereld met nieuwe ervaringen en verhalen.

Twan Huys was van 1999 tot 2007 Amerika correspondent in Washington en New York voor het actualiteitenprogramma NOVA. Waar hij verslag deed van de Amerikaanse presidentsverkiezingen, de aanslagen in Washington en New York en de oorlogen in Irak en Afghanistan. Hierna was hij jarenlang werkzaam als presentator van Nieuwsuur, NOVA en momenteel Buitenhof. In 2011 werd bij bekroond met de Sonja Barend Award voor het beste televisie-interview, voor zijn gesprek met de ex-luitenant-kolonel van Dutchbat, Thom Karremans. Als bedenker van College interviewen studenten onder zijn leiding bijzondere en spraakmakende gasten die naam hebben gemaakt in hun vakgebied. Hierover schreef hij Meesters.

Foto: Sascha de Boer

Signeersessie en boekverkoop door boekhandel Silvester
Boekhandel Silvester verzorgt de boekverkoop tijdens de Talkshow. Je kunt je aankopen zowel met mobielen pin als contact betalen.

Boekhandel Silvester biedt ook de mogelijkheid om titels van schrijvers/gasten van lezingen voor je te bestellen als je de activiteit online bezoekt. Na ontvangst van onderstaand bestelformulier neemt de boekhandel contact met je op. Betalen kan d.m.v. een betaalverzoek via Tikkie die je na contact met de boekhandel ontvangt. Na betaling wordt de bestelling voor je gereed gemaakt. Je ontvangt bericht wanneer je je bestelling op kunt halen in de boekhandel Silvester aan de Dorpsstraat 115N in Zoetermeer.
Bestellen kan tot de datum van deze activiteit.

Deelnemen?

  • Voor deze activiteit heb je een ticket nodig
  • Je kunt de lezing zowel in het Forum als online bijwonen
  • Klik hiervoor op de onderstaande knop(pen)
  • Volg de instructies op het scherm en betaal gemakkelijk met iDeal
  • Je ontvangt de ticket(s) direct in je mailbox
  • De link en instructies voor toegang tot het online platform (Zoom) ontvang je 1 á 2 dagen vóór de activiteit ook in je mailbox