Training: Meer zelfvertrouwen!

25 mei 2023, van 13:15 tot 15:15 | Bibliotheek Forum Zoetermeer

Kosten: Gratis, wel aanmelden

Vergroot je zelfvertrouwen door milder, positiever en realistischer over jezelf te denken. Tijdens deze training van Indigo ga je aan de slag met je denkpatronen en oefen je je communicatieve vaardigheden.

Herken jij je in de volgende uitspraken:

"Als ik een compliment krijg, geloof ik niet dat dat gemeend is."

"Als ik twee mensen zie lachen, kijken en praten, dan denk ik dat ze het over mij hebben."

"Ik ben bang om iets te zeggen, uit angst voor de reactie van anderen."

Dan kan deze training je helpen. We gaan actief werken aan het vergroten van je zelfvertrouwen en het verbeteren van het zelfbeeld. Tijdens de training leer je positiever, milder en realistischer te denken over jezelf, je krijgt inzicht in je denkpatronen en je gaat aan de slag met het stellen en bereiken van haalbare doelen. Daarnaast wordt er geoefend met een krachtige lichaamshouding en het verbeteren van de communicatieve vaardigheden.

Data & lestijden

De training wordt mogelijk gemaakt door Indigo Preventie, Gemeente Zoetermeer en de bibliotheek. Deelname aan de training is daarom kosteloos. De training bestaat uit vijf lessen vindt plaats op donderdagen van 13.15 tot 15.15 uur.

  • Les 1: 25 mei
  • Les 2: 1 juni
  • Les 3: 8 juni
  • Les 4: 15 juni
  • Les 5: 22 juni

Aanmelden

Over Indigo

Deze workshop wordt georganiseerd door Indigo. Indigo biedt mentale ondersteuning aan mensen met (risico op) psychische klachten - direct en dichtbij - waardoor zij zo snel als mogelijk regie kunnen nemen op hun eigen leven en deel kunnen nemen in de samenleving.