Media Ukkie Dagen met Rupsje Nooitgenoeg

27 maart 2023, van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Forum Zoetermeer

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

We lezen deze middag voor, we gaan dansen, speuren naar groenten en fruit voor Rupsje Nooitgenoeg in de bibliotheek en laten Rupsje Nooitgenoeg tot leven komen via augmented reality. Komen jullie ook?

De Media Ukkie Dagen komen eraan! Van 24 t/m 31 maart wordt door het hele land aandacht gevraagd voor mediawijsheid in de opvoeding van kinderen van 0 t/m 6 jaar. Het thema is dit jaar Balans: Bewegen met media.

De Bibliotheek Forum Zoetermeer doet ook mee aan deze campagne en daarom organiseren we op maandag 27 en woensdag 28 maart leuke activiteiten. Vroeg of laat gaat jouw kind ook met media aan de slag. Dat is leuk, kan leerzaam zijn en als ouder geeft het ruimte. Maar hoe vind je de balans tussen kijken, lezen, gamen en in beweging blijven? Je hoeft het wiel gelukkig niet opnieuw uit te vinden. Kleine aanpassingen kunnen al een groot effect hebben en kunnen nadelige gevolgen beperken.

Deelnemen

Deelname is gratis, maar we vragen je je wel in te schijven via onderstaande knop. Zo weten we met hoeveel kindjes we rekening kunnen houden.

Wij zijn erbij!

Tips en meer

Speciaal voor de Media Ukkie Dagen zijn er tien tips ontwikkeld om te kunnen bewegen mét media. Zo creëer je op een eenvoudige en snelle manier meer balans voor jouw kind creëren tussen stilzetten en actief bezig zijn, met EN zonder media. Benieuwd naar deze tips en meer weten over de Media Ukkie Dagen? Kijk dan op www.mediaukkiedagen.nl