Peutervoorlezen

17 november 2021, van 10:30 tot 11:00 | Elke week | Forum, Rokkeveen, Oosterheem

Kosten: Gratis

Iedere woensdagochtend lezen we voor aan peuters. Onze voorlezers lezen bekende en minder bekende prentenboeken voor over allerlei onderwerpen. Tijdens elk voorlees halfuur worden er 2 prentenboeken voorgelezen. Er wordt niet alleen voorgelezen. Natuurlijk zingen we ook samen liedjes, afgewisseld met bewegingsversjes. Aanmelding is niet nodig.

Peutervoorlezen in de vestigingen

Er wordt voorgelezen aan peuters in de wijkvestigingen Oosterheem, Rokkeveen en in het Forum.

Ook al zijn de locaties Oosterheem en Rokkeveen officieel later open, voor het Peutervoorlezen ben je wel vanaf 10:30 uur welkom!

Peutervoorlezen Specials

  • Op woensdag 10 november zullen we aansluiten op de landelijke campagne 'Nederland Leest'. Er worden dan prentenboeken voorgelezen die aansluiten op het onderwerp: over de grens / reizen. Dit zal in alle vestigingen zijn.
  • Op woensdag 17 november zal Klassiek Zoetermeer aansluiten. Er worden boeken gepromoot die te maken hebben met muziek en natuurlijk worden er een aantal boeken voorgelezen. Vervolgens zullen de kinderen klassieke muziek ontdekken door zelf mee te spelen met instrumentjes. Dit zal plaatsvinden in het Forum. Aanmelding is niet nodig. Voor meer informatie bekijk de website van Klassiek Zoetermeer

Meer weten?

Wil je als pedagogisch medewerker van het kinderdagverblijf met een groep kinderen naar de bibliotheek komen om ook het Peutervoorlezen mee te maken?

Stuur dan een mail naar rachella.olsem@bibliotheek-zoetermeer.nl

Mocht je als ouder vragen hebben over het Peutervoorlezen dan kan je ook mailen naar bovenstaande mailadres.

Bekijk de voorleestips wanneer je zelf voorleest.