Rainbowcafé

26 mei 2023, van 19:30 tot 21:30 | Forum | Café Max

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Het Rainbowcafé is de plek voor LHBTIQA+ door LHBTIQA+. De plaats waar jij jezelf kan zijn en gelijk gestemde kan ontmoeten. Iedereen is van harte welkom, naast ontmoeten is er tijdens het Rainbowcafé altijd een leuke activiteit.

Op initiatief van de Bibliotheek Forum Zoetermeer, COC Haaglanden en de LHBTIQA+ stuurgroep is een eigen plek gecreëerd voor de LHBTIQA+ gemeenschap. Jong en oud; iedereen is van harte welkom. Onder het genot van een lekker drankje en een hapje in een ongedwongen sfeer elkaar ontmoeten. Gezellig met elkaar chillen in het Rainbowcafé met leuke activiteiten bedacht door LHBTIQA+ voor LHBTIQA+.

Het gaat er vooral om dat je contact kunt hebben met mensen die (meer) raakvlakken met jou hebben, die je begrijpen en waar jij je misschien wel thuis bij voelt. Daarom nodigen wij je heel graag uit, zonder verplichting natuurlijk om een keer langs te komen in het Rainbowcafé. Neem gerust iemand mee. Iedereen is van harte welkom. Je mag zijn wie je bent in het Rainbowcafé.

Programma

  • 31 Maart: In gesprek met het COC
  • 28 April: Make-up workshop
  • 26 Mei: Game avond
  • 30 Juni: Vakantie bingo

In de zomermaanden is het Rainbowcafé met vakantie. We starten weer op 29 september.
 

Kom je langs?

Vanaf 19.00 uur kun je binnenlopen, het programma is van 19.30 tot 21.30 uur. Reserveren is niet nodig. Je kunt ons vinden in de Bibliotheek het Forum op verdieping 2A. (LET OP! De deur sluit om 20.00 uur, dus zorg dat je op tijd binnen bent, naar buiten kan altijd). 

Meer weten?

Lees meer over het Rainbowcafé.

Regenboogboeken