Schrijfcafé

16 februari 2022, van 09:45 tot 12:15 | Forum Zoetermeer, Podium

Kosten: € 12,50 (leden) en € 15,00 (niet leden)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Schrijf je graag verhalen? Of wil je schrijven (weer) leuk vinden? Kom dan naar het Schrijfcafé in de Bibliotheek van Zoetermeer. Met wisselende thema’s en creatieve werkvormen biedt het Schrijfcafé maandelijks laagdrempelige en inspirerende schrijfbijeenkomsten.

Schrijf lekker mee!

Je fantasie en geheugen worden wisselend geprikkeld, verhalen kunnen naar eigen wens (en met een beetje hulp) fictief of autobiografisch uitgewerkt worden. De teksten worden niet beoordeeld. Je zult vooral ervaren wat voor fijne effecten het associëren, het (samen) schrijven en eventueel delen zelf heeft.

Schrijfervaring is niet nodig. Je bent welkom om bij elk Schrijfcafé aanwezig te zijn, maar de bijeenkomsten zijn ook prima afzonderlijk te volgen. Maandelijks op woensdagochtend. Fijn als je zelf pen en papier meeneemt.

Het Schrijfcafé is verrassend, het prikkelt mijn verbeelding, is inspirerend en gezellig.

— Puck

Het Schrijfcafé heeft een intieme, open sfeer waar schrijvers met een gerust hart hun ruwe verhaaltjes kunnen delen. Elke keer weet ik totaal niet wat ik ga schrijven en elke keer verras ik mezelf op een leuke, originele manier. Het is een ochtend waar ik iedere maand naar uitkijk en niet wil missen.

— Anonieme deelneemster

Deelnemen?

Deelname kost € 12,50 voor leden en € 15,00 niet leden. Klik op de gewenste datum om een ticket te kopen.

Meer weten?

Lees meer over het Schrijfcafé.