Talkshow Boek&Meer: Simone van der Vlugt

31 oktober 2021, van 15:00 tot 16:30 | Forum en Online

Kosten: Leden € 10,50/€ 4,00, niet leden € 13,50/€ 6,00

Simone van der Vlugt vierde in 2021 haar 25 jarig schrijvers jubileum en heeft meer dan twintig titels op haar naam staan waaronder vele thrillers en historische romans. Haar werk is meermalen bekroond en genomineerd voor diverse prijzen, zoals voor de MAX Gouden Vleermuis, de oeuvreprijs van het Thrillerfestival. Speciaal voor het Thrillerfestival is Simone te gast. Presentator Laurens de Groot gaat in gesprek over z’n boeken, het schrijversleven en meer.

Het thrillerdebuut van Simone van der Vlugt (1966) De reünie verscheen in 2004. Daarna volgden Schaduwzuster, Het laatste offer, Blauw water, Herfstlied, Op klaarlichte dag en In mijn dromen. Voor de Maand van het Spannende Boek 2012 schreef ze het geschenkboekje De ooggetuige. Van de trilogie waarin rechercheur Lois Elzinga de hoofdrol speelt is een televisieserie gemaakt genaamd Lois. Sinds 2009 schrijft Simone van der Vlugt historische romans voor volwassenen, na Jacoba, dochter van Holland verschenen nog tal van historische romans. Recent verscheen De Kaasfabriek. Zij vierde vorig jaar haar 25 jarig schrijversjubileum, hiervoor ontving ze een koninklijke onderscheiding.

Foto: Wim van der Vlugt

Signeersessie en boekverkoop door boekhandel Silvester
Boekhandel Silvester verzorgt de boekverkoop tijdens de Talkshow. Je kunt je aankopen zowel met mobielen pin als contact betalen.

Boekhandel Silvester biedt ook de mogelijkheid om titels van schrijvers/gasten van lezingen voor je te bestellen als je de activiteit online bezoekt. Na ontvangst van onderstaand bestelformulier neemt de boekhandel contact met je op. Betalen kan d.m.v. een betaalverzoek via Tikkie die je na contact met de boekhandel ontvangt. Na betaling wordt de bestelling voor je gereed gemaakt. Je ontvangt bericht wanneer je je bestelling op kunt halen in de boekhandel Silvester aan de Dorpsstraat 115N in Zoetermeer.
Bestellen kan tot de datum van deze activiteit.

Deeelnemen?

  • Voor deze activiteit heb je een ticket nodig
  • Je kunt de lezing zowel in het Forum als online bijwonen
  • Klik hiervoor op de onderstaande knop(pen)
  • Volg de instructies op het scherm en betaal gemakkelijk met iDeal
  • Je ontvangt de ticket(s) direct in je mailbox
  • De link en instructies voor toegang tot het online platform (Zoom) ontvang je 1 á 2 dagen vóór de activiteit ook in je mailbox