Letterwinkeltje in de Hoofdbibliotheek

Sinds dit jaar heeft de Hoofdbibliotheek een verkooppunt voor kinderboeken. In het Letterwinkeltje kun je de mooiste en leukste boeken, boekfiguren, spellen en cadeautjes kopen. Het Letterwinkeltje is een samenwerking met Silvester Boek & Spel. Elke maand is er een nieuw thema in het winkeltje, gebaseerd op de landelijke boekenthema’s, zoals de Annie MG Schmidtdagen, spannende Boekenweken of de Kinderboekenweek.

Het Letterwinkeltje is te vinden op de eerste verdieping tegenover de balie op de jeugdafdeling. Het winkeltje is tot de nok toe gevuld met moois voor kinderen tot 12 jaar. Van educatieve spelletjes, knuffels van de Gruffalo of Dolfje Weerwolfje mooie en spannende lees- en prentenboeken tot een kwartetspel van bijvoorbeeld Rupsje Nooitgenoeg.

Het Letterwinkeltje is geopend tijdens de openingstijden van de Hoofdbibliotheek. Het Letterwinkeltje op de tijdelijke locatie aan de Duitslandlaan is een leuk voorproefje van wat de klant met ingang van volgend jaar kan vinden in het vernieuwde pand op het Stadhuisplein.