Ontmoeting en gezelligheid

Heb je zin in iets leuks? Wil je nieuwe mensen leren kennen? In het Forum staan verschillende activiteiten op de agenda waarbij je onder het genot van een kopje koffie of thee iets gezelligs kunt doen.

Haak- en Brei Café

Haak en/of brei met andere deelnemers aan eigen projecten op donderdagochtend in het Forum Café. Sluit gezellig aan met je eigen haak- of breiproject en steek iets op van andermans kennis.

Iedere donderdag van 10.00 - 12.00 uur - gratis toegang

Spelletjes

Samen meedoen is leuker! Vind je het ook zo leuk om spelletjes te spelen? Kom dan in de oneven weken op de donderdag naar het Forum. Tijdens deze ontmoetingen, geniet je van een gezellig potje rummikub, sjoelen, klaverjassen, ganzenbord, scrabble etc. Maar dit is nog niet alles. Je kunt namelijk de ochtend gezellig samen afsluiten met een lekkere lunch voor een speciale prijs van € 7,50 euro in het Forumcafé. Deelname aan de spelletjes ochtend is gratis. De spelletjes ochtend is een gezamenlijke activiteit van Palet Welzijn en Bibliotheek Zoetermeer.

Iedere donderdag in de oneven week van 10.00 - 12.00 uur - gratis toegang

Donderdag 16 en 30 januari
Donderdag 13 en 27 februari
Donderdag 12 en 26 maart
Donderdag 16 en 30 april
Donderdag 14 en 28 mei

Theetijd

Vanaf 4 februari kun je iedere dinsdagmiddag genieten van een kop thee of koffie met wat lekkers en een mooi verhaal of gedicht in het Forum Cafe. Je bent van harte welkom!

Iedere dinsdag van 14.00 - 15.30 in het Forum Café - kosten € 5,-