Verhalenkring - Levensverhalen schrijven

Lijkt het je leuk om korte verhalen over je eigen leven te schrijven, voor jezelf of voor je nageslacht, en zoek je een stok achter de deur om te beginnen? Kom dan naar de maandelijkse bijeenkomsten levensverhalen schrijven en schrijf met behulp van verschillende creatieve werkvormen stukjes van je eigen geschiedenis.

Levensverhalen schrijven biedt (h)erkenning, verbinding, plezier en een schat aan levensverhalen! Schrijf je mee? Iedere 2e zaterdagochtend van de maand van 10.15 – 12.45 uur in het Forum.

Data 2021: 13 februari (geannuleerd), 13 maart (geannuleerd), 10 april (geannuleerd), 8 mei, 12 juni, 11 september, 9 oktober, 13 november, 11 december.

Liever online meedoen? Dat kan op de donderdagavond voorafgaand aan de hierboven genoemde zaterdag. Meer informatie

Aanmelden:

Graag tot uiterlijk donderdagavond voorafgaand aan schrijfochtend bij Jacqueline van Zwieteren. Bijdrage: € 18,50 per keer, € 80,00 voor een strippenkaart (5 keer) € 15,00 voor een proefles, koop je hierna een strippenkaart, dan krijg je de proefles cadeau.
Maximum 10 deelnemers. Voor koffie, thee en lekkers wordt gezorgd!

Meer informatie op www.hetverhaalachter.nl.

Bekijk ook de andere schrijfactiviteiten!

Er zijn nog meer schrijfactiviteiten zoals het Schrijfcafé, de Werkgroep Schrijven of de Werkgroep Poëzie. Je kunt ook zelf aan de slag met de creatieve schrijfopdrachten van #ZoetermeerSchrijft.