Walk&Talk

Werk zoeken doe je samen – kom naar de Walk&Talk Zoetermeer ! Iedereen die op zoek is naar (ander) werk, is van harte welkom bij de Walk&Talk Zoetermeer. Tijdens deze maandelijkse gratis bijeenkomst bieden wij je de kans om andere werkzoekenden te ontmoeten voor het delen van ervaringen, herkenning en inspiratie. Ook krijg je praktische tips van een deskundige: bij elke editie is er een andere gastspreker aanwezig, die kan helpen bij je zoektocht naar een nieuwe baan.

Krijg praktische tips

Het doel van de Walk&Talk is je te helpen om zelf de deskundige te worden in jouw zoektocht naar werk. Wat is voor jou de beste manier om te solliciteren? Dat ontdek je, samen met andere werkzoekenden, bij de Walk&Talk. Bij je (tijdelijke) collega’s vind je praktische tips, support en enthousiaste aanmoedigingen om nieuwe dingen te proberen. De Walk&Talk is dan ook geen workshop. De vaste medewerkers van de bibliotheek heten je welkom en hebben de koffie en thee voor je klaar gezet. Je koffiepauze kan beginnen! Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee gratis en telt als een sollicitatieactiviteit voor het UWV.

Iedere laatste dinsdag van de maand van 09.30 – 11.30 uur.

Vanwege de maatregelen tegen Corona kunnen deelnemers van Walk&Talk voorlopig gebruik maken van de ingang aan de Frankrijklaan 6 in Zoetermeer. (Dat is niet de ingang van het publieksplein van de gemeente, maar de ingang aan de andere kant van het gebouw). Om 9.15 uur kunnen alle deelnemers zich daar verzamelen, met inachtneming van de anderhalve meter afstand, en wordt u opgehaald door een medewerker.