Walk&Talk

Werk zoeken doe je samen – kom naar de Walk&Talk Zoetermeer ! Iedereen die op zoek is naar (ander) werk, is van harte welkom bij de Walk&Talk Zoetermeer. Tijdens deze maandelijkse gratis bijeenkomst bieden wij je de kans om andere werkzoekenden te ontmoeten voor het delen van ervaringen, herkenning en inspiratie. Ook krijg je praktische tips van een deskundige: bij elke editie is er een andere gastspreker aanwezig, die kan helpen bij je zoektocht naar een nieuwe baan.

Krijg praktische tips

Het doel van de Walk&Talk is je te helpen om zelf de deskundige te worden in jouw zoektocht naar werk. Wat is voor jou de beste manier om te solliciteren? Dat ontdek je, samen met andere werkzoekenden, bij de Walk&Talk. Bij je (tijdelijke) collega’s vind je praktische tips, support en enthousiaste aanmoedigingen om nieuwe dingen te proberen. De Walk&Talk is dan ook geen workshop. De vaste medewerkers van de bibliotheek heten je welkom en hebben de koffie en thee voor je klaar gezet. Je koffiepauze kan beginnen! Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee gratis en telt als een sollicitatieactiviteit voor het UWV.

Iedere laatste dinsdag van de maand van 09.30 – 11.30 uur.

Gastsprekers en onderwerpen 2020

28 januari
Het Leerwerkloket: Hoe zorg je dat je kennis up to date blijft, terwijl je werkzoekend ben.

25 februari
De Volksuniversiteit: Tips om je motivatiebrief correct en zakelijk te schrijven.

31 maart
Randstad uitzendbureau: Ontdek waar jouw kansen liggen, welke match kan er gemaakt worden.

21 april
Taalpartners: Hoe ziet een goed CV eruit? Neem jouw meest actuele CV mee.

26 mei
De Volksuniversiteit: De zoektocht naar werk is zeer intensief. Hoe ga je het beste om met afwijzing? Hoe blijf je in je kracht staan?

30 juni
De Volksuniversiteit: Visueel communiceren, zodra je de gesprekskamer binnenloopt, hebben is er al een mening gevormd. Hoe kan je deze positief beïnvloeden?

28 juli
Zomer editie van de Walk and Talk

25 augustus
Zomer editie van de Walk and Talk