Fotowedstrijd

Fotowedstrijd "Boeken in een ander perspectief". Maak jij ook zo graag foto's met je mobiel? Doe mee en wie weet maakt jouw foto straks deel uit van een expositie.

Wil jij met jouw foto deel uitmaken van onze volgende foto expositie in het Forum?

Dat kan als je meedoet aan onze fotowedstrijd! De komende drie maanden selecteert een jury-panel, bestaande uit een aantal medewerkers en vrijwilligers van de Bibliotheek en leden van Fotogroep Zoetermeer, tien foto's per maand. Deze inzendingen maken in het najaar deel uit van de expositie die we hier speciaal voor inrichten.

Hoe werkt het?

Maak een digitale foto van boeken of boek gerelateerde onderwerpen, maak een tekening, knutsel iets bijzonders of verkleed je als boekfiguur uit je favoriete boek en maak daar een foto van. Mail of app de foto met vermelding van je naam, leeftijd en een zeer korte motivatie, waarom je deze foto instuurt naar: programmering@bibliotheek-zoetermeer.nl of via WhatsApp naar Katrin Gokturk 06-53795688.

Maak kans op een leuke afdruk van je foto

Van de 10 geselecteerde foto’s per maand maakt steeds één foto kans op een mooie afdruk van de foto op canvas of als puzzel. De inzenders van de foto's die geselecteerd zijn voor de expositie en de prijswinnaar van de maand ontvangen hier bericht over. Fotogroep Zoetermeer neemt als jurylid deel aan de selectie en biedt de drie winnaars van de foto van de maand aan gedurende drie maanden als gast van Fotogroep Zoetermeer deel te nemen aan haar clubavonden en werkgroepuitstappen.