Resultaat 11 - 20 (van 84)

• Werkgroep Poëzie Bekijk details

Van 19:30 tot 22:00 | Forum - Leeskamer

Schrijf je zelf poëzie en wil je hierover graag van gedachte wisselen met andere dichters? Of zou je jouw gedichten willen verbeteren en verder willen ontwikkelen? Dat kan in de Werkgroep Poëzie, opgericht door de Bibliotheek. Deze werkgroep is dé plek waar mensen die van het schrijven van gedichten houden, elkaar verder kunnen helpen. Zij komen maandelijks, op de eerste woensdag van de maand, bij elkaar om hun werk te bespreken. De bijeenkomsten van 19.30 uur tot ca. 22.00 uur zijn gratis en vrijblijvend en vinden plaats in het Forum.

wo 06 feb

• De Verhalenkring - Levensverhalen schrijven Bekijk details

Van 09:30 tot 12:00 | Leeskamer in het Forum

Lijkt het je leuk om korte verhalen over je eigen leven te schrijven, voor jezelf of voor je nageslacht, en zoek je een stok achter de deur om te beginnen? Kom dan naar één van de maandelijkse bijeenkomsten levensverhalen schrijven en schrijf met behulp van verschillende creatieve werkvormen stukjes van je eigen geschiedenis, een schatkist vol herinneringen.

za 09 feb

• Gluren bij de Buren Bekijk details

Van 13:30 tot 17:00 | Forum - Podium

Hét huiskamerfestival, waarbij huiskamers omgetoverd worden tot eendaagse podia voor lokaal talent. Te gast is verhalenvertellen, Janneke Tanja. Zij zal om 13.30, 15.00 en 16.30 uur optreden. Mis het niet!

zo 10 feb

• Inloopspreekuur Whiplash Informatiecentrum Europa Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Forum - Plein Gezondheid & Welzijn

Vrije inloop bij medewerkers van Whiplash Informatiecentrum Europa.

do 14 feb

• Cultuurlezing Caravaggio Bekijk details

Van 11:00 tot 11:30 | Forum - Trainingsruimte, etage 2a

Cultuurlezing door Hoo Man Chan aansluitend bij de tentoonstelling Utrecht, Caravaggio en Europa in het Centraal Museum in Utrecht.

zo 17 feb

• Inloopspreekuur Lupus (NVLE) Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Forum - Plein Gezondheid en Welzijn

Vrije inloop bij medewerkers van de Nederlandse Vereniging voor Lupus (NVLE)

di 19 feb

• Schrijfcafé Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | Forum - Vergadercentrum aan de Frankrijklaan 6

Schrijf je graag verhalen, brieven, kaarten en/of gedichten? Of wil je schrijven (weer) leuk vinden? Kom dan naar het maandelijkse Schrijfcafé in de Leeskamer van het Forum, Stadhuisplein 1. Het Schrijfcafé is iedere 3e dinsdag van de maand (behalve in de maanden juli en augustus) van 19.30 – 22.00 uur.

di 19 feb

• Exotus Serpenti Bekijk details

Van 13:00 tot 16:00 | Forum

Exotische dieren op bezoek in het Forum! Leer van alles over hagedissen, slangen en nog veel meer exotische dieren. Je mag de reptielen zelf aaien en vasthouden. Durf je dat?

wo 27 feb

• Werkgroep Schrijven Bekijk details

Van 19:30 tot 22:00 | Forum - Leeskamer op 1e etage

De werkgroep is voor (amateur)schrijvers die met een eigen project (korte verhalen of een boek) bezig zijn of willen experimenteren met verschillende werkvormen. Enige schrijfervaring is gewenst. Onderwerpen waarmee de schrijvers aan de slag gaan in de werkgroep zijn o.a. opbouw, plot, personages en dialoog. Ook onderzoeken ze met elkaar hoe je als schrijver de lezer het verhaal intrekt. Elke laatste donderdagavond van de maand van 19:30 – 22.00 uur.

do 28 feb

• Talkshow Boek&Meer Barbara van Beukering Bekijk details

Van 15:00 tot 15:30 | Forum - Podium

Talkshow met schrijvers over boeken en actuele onderwerpen gepresenteerd door Laurens de Groot. Deze keer Barbara van Beukering bekend van haar boek Kruip nooit achter een geranium.

zo 03 mrt