Resultaat 31 - 40 (van 84)

• Werkgroep Poëzie Bekijk details

Van 19:30 tot 22:00 | Forum - Leeskamer

Schrijf je zelf poëzie en wil je hierover graag van gedachte wisselen met andere dichters? Of zou je jouw gedichten willen verbeteren en verder willen ontwikkelen? Dat kan in de Werkgroep Poëzie, opgericht door de Bibliotheek. Deze werkgroep is dé plek waar mensen die van het schrijven van gedichten houden, elkaar verder kunnen helpen. Zij komen maandelijks, op de eerste woensdag van de maand, bij elkaar om hun werk te bespreken. De bijeenkomsten van 19.30 uur tot ca. 22.00 uur zijn gratis en vrijblijvend en vinden plaats in het Forum.

wo 03 apr

• Talkshow Boek&Meer Joke Hermsen Bekijk details

Van 15:00 tot 16:30 | Forum - Podium

Talkshow met schrijvers over boeken en actuele onderwerpen gepresenteerd door Laurens de Groot. Deze keer Joke Hermsen, schrijfster en filosofe, bekend van haar boeken over filosofische onderwerpen.

zo 07 apr

• De Verhalenkring - Levensverhalen schrijven Bekijk details

Van 09:30 tot 12:00 | Leeskamer in het Forum

Lijkt het je leuk om korte verhalen over je eigen leven te schrijven, voor jezelf of voor je nageslacht, en zoek je een stok achter de deur om te beginnen? Kom dan naar één van de maandelijkse bijeenkomsten levensverhalen schrijven en schrijf met behulp van verschillende creatieve werkvormen stukjes van je eigen geschiedenis, een schatkist vol herinneringen.

za 13 apr

• Cultuurlezing Bauhaus Bekijk details

Van 11:00 tot 12:30 | Forum - Trainingsruimte op etage 2a

Cultuurlezing door Hoo Man Chan over Bauhaus aansluitend bij de tentoonstelling Nederland - Bauhaus, pioniers van een nieuwe wereld in het museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam.

zo 14 apr

• Inloopspreekuur Lupus (NVLE) Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Forum - Plein Gezondheid en Welzijn

Vrije inloop bij medewerkers van de Nederlandse Vereniging voor Lupus (NVLE)

di 16 apr

• Schrijfcafé Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | Forum - Vergadercentrum aan de Frankrijklaan 6

Schrijf je graag verhalen, brieven, kaarten en/of gedichten? Of wil je schrijven (weer) leuk vinden? Kom dan naar het maandelijkse Schrijfcafé in de Leeskamer van het Forum, Stadhuisplein 1. Het Schrijfcafé is iedere 3e dinsdag van de maand (behalve in de maanden juli en augustus) van 19.30 – 22.00 uur.

di 16 apr

• Inloopspreekuur Whiplash Informatiecentrum Europa Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Forum - Plein Gezondheid & Welzijn

Vrije inloop bij medewerkers van Whiplash Informatiecentrum Europa.

wo 17 apr

• Werkgroep Schrijven Bekijk details

Van 19:30 tot 22:00 | Forum - Leeskamer op 1e etage

De werkgroep is voor (amateur)schrijvers die met een eigen project (korte verhalen of een boek) bezig zijn of willen experimenteren met verschillende werkvormen. Enige schrijfervaring is gewenst. Onderwerpen waarmee de schrijvers aan de slag gaan in de werkgroep zijn o.a. opbouw, plot, personages en dialoog. Ook onderzoeken ze met elkaar hoe je als schrijver de lezer het verhaal intrekt. Elke laatste donderdagavond van de maand van 19:30 – 22.00 uur.

do 25 apr

• Werkgroep Poëzie Bekijk details

Van 19:30 tot 22:00 | Forum - Leeskamer

wo 01 mei

• Literaire Introductie bij toneelvoorstelling: Kom hier dat ik u kus Bekijk details

Van 19:15 tot 19:45 | Stadstheater

Literaire Introductie op de toneelvoorstelling naar het gelijknamige boek ''Kom hier dat ik u kus' van Griet op de Beeck. De introductie wordt verzorgd door Marianne van Seters.

vr 03 mei