Resultaat 51 - 60 (van 517)

• Inloopspreekuur Digi-Taalhuis Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Elke week | Forum Plein Educatie & Ontwikkeling

Heb je moeite met lezen, schrijven, luisteren, spreken, rekenen of omgaan met de computer? Kom dan naar het Digi-Taalhuis in het Forum op Plein Educatie & Ontwikkeling!

di 16 apr

• Schrijfcafé Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | Forum - Vergadercentrum aan de Frankrijklaan 6

Schrijf je graag verhalen, brieven, kaarten en/of gedichten? Of wil je schrijven (weer) leuk vinden? Kom dan naar het maandelijkse Schrijfcafé in de Leeskamer van het Forum, Stadhuisplein 1. Het Schrijfcafé is iedere 3e dinsdag van de maand (behalve in de maanden juli en augustus) van 19.30 – 22.00 uur.

di 16 apr

• Peutervoorlezen in alle bibliotheekvestigingen Bekijk details

Van 10:30 tot 11:00 | Elke week | Alle bibliotheekvestigingen

Iedere woensdagmorgen wordt in alle bibliotheekvestigingen voorgelezen aan peuters van 2 t/m 4 jaar.

• 3D pen tekenen Bekijk details

Van 11:00 tot 15:00 | Elke week | Forum: E-Lab

Met een 3D pen komt je tekening echt tot leven! Het woord zegt het al, je tekent in 3D. Laat je fantasie de vrije loop en maak prachtige creaties met deze geweldige pen. Je start met een workshop van €10,-. Na het volgen van deze workshop kun je zelf aan de slag en betaal je alleen voor het materiaal. Deze workshop vindt plaats iedere woensdag en zaterdag tussen 11:00 en 15:00 uur en is vanaf 6 jaar.

• Inloopspreekuur Whiplash Informatiecentrum Europa Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Forum - Plein Gezondheid & Welzijn

Vrije inloop bij medewerkers van Whiplash Informatiecentrum Europa.

• Groot formaat printen Bekijk details

Van 12:00 tot 13:45 | Forum: E-Lab

Banners, posters, stickers, vlaggen en nog veel meer kun je maken met deze geweldige techniek; groot formaat printen. Heb je een prachtige foto gemaakt op vakantie en wil je die aan de muur? Tijdens deze workshop leer je bestanden print klaar maken en hoe het besturingssoftware werkt. Deze workshop is op de 1e zaterdag van de maand van 15:00 tot 16:45, de 3e donderdag van 12:00 tot 13:45 en elke 4e vrijdag van 15:45 tot 17:30. De kosten zijn voor volwassenen €25, studenten €20,- en voor kinderen t/m 12 jaar €15,- (tarief is inclusief materiaal) en is GRATIS met de Zoetermeerpas cheque 3,4,5,6 of jongeren cheque. Deze workshop is vanaf 8 jaar.

do 18 apr

• Digi-Taalcafe Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | Forum Plein Gezondheid & Welzijn

De basisvaardigheden leren door het te doen, dat is het idee achter het Digi-Taalcafé. Het Digi-Taalcafé biedt iedere week een activiteit aan om de spreek- reken- en digitale vaardigheden zonder lesprogramma te oefenen. Kom op vrijdagochtend van 09.30 - 11.30 uur langs bij ons in de huiskamer op Plein Gezondheid & Welzijn op de begane grond. Er is een vrije inloop, iedereen is van harte welkom en deelname is gratis.

• Inloopspreekuur Digi-Taalhuis Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Elke week | Forum Plein Educatie & Ontwikkeling

• Knappe Koppen Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | Elke week | Forum: E-Lab

Hou jij van experimenteren, robots bouwen, proefjes doen en aan de slag met allerlei geweldige en spannende materialen? Kom dan iedere vrijdagmiddag van 15:00 tot 17:00 uur naar Knappe Koppen en wordt een echte wetenschapper in de dop!

• 3D pen tekenen Bekijk details

Van 11:00 tot 15:00 | Elke week | Forum: E-lab