Resultaat 71 - 80 (van 517)

• 3D ontwerpen en printen Bekijk details

Van 15:45 tot 17:30 | Forum: E-Lab

Je eigen 3D ontwerp printen is echt supergaaf! Ontwerp een action figuur of een personage uit een game of zelfs een Pokémon! Tijdens deze workshop leer je 3D ontwerpen op de PC en vervolgens je ontwerp printen. Kom snel langs en maak kennis met de mogelijkheden van het 3D printen in het E-Lab! De workshop 3D printen vindt plaats op 1e vrijdag van 15:45 tot 17:30, de 2e zaterdag van 15:00 tot 16:45 en de 4e donderdag van 12:00 tot 13:45. De kosten zijn voor volwassenen €25, studenten €20,- en voor kinderen t/m 12 jaar €15,- (tarief is inclusief materiaal) en is GRATIS met de Zoetermeerpas cheque 3,4,5,6 of jongeren cheque. Deze workshop is vanaf 8 jaar.

vr 26 apr

• 3D pen tekenen Bekijk details

Van 11:00 tot 15:00 | Elke week | Forum: E-lab

Met een 3D pen komt je tekening echt tot leven! Het woord zegt het al, je tekent in 3D. Laat je fantasie de vrije loop en maak prachtige creaties met deze geweldige pen. Je start met een workshop van €10,-. Na het volgen van deze workshop kun je zelf aan de slag en betaal je alleen voor het materiaal. Deze workshop vindt plaats iedere woensdag en zaterdag tussen 11:00 en 15:00 uur en is vanaf 6 jaar.

• Inloopspreekuur Digi-Taalhuis Bekijk details

Van 13:00 tot 14:30 | Elke week | Forum Plein Educatie & Ontwikkeling

Heb je moeite met lezen, schrijven, luisteren, spreken, rekenen of omgaan met de computer? Kom dan naar het Digi-Taalhuis in het Forum op Plein Educatie & Ontwikkeling!

• Groot formaat printen Bekijk details

Van 15:00 tot 16:45 | Forum: E-Lab

Banners, posters, stickers, vlaggen en nog veel meer kun je maken met deze geweldige techniek; groot formaat printen. Heb je een prachtige foto gemaakt op vakantie en wil je die aan de muur? Tijdens deze workshop leer je bestanden print klaar maken en hoe het besturingssoftware werkt. Deze workshop is op de 1e zaterdag van de maand van 15:00 tot 16:45, de 3e donderdag van 12:00 tot 13:45 en elke 4e vrijdag van 15:45 tot 17:30. De kosten zijn voor volwassenen €25, studenten €20,- en voor kinderen t/m 12 jaar €15,- (tarief is inclusief materiaal) en is GRATIS met de Zoetermeerpas cheque 3,4,5,6 of jongeren cheque. Deze workshop is vanaf 8 jaar.

• Walk en Talk Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Forum

Iedereen die op zoek is naar (ander) werk, is van harte welkom bij de Walk&Talk Zoetermeer. Tijdens deze maandelijkse gratis bijeenkomst bieden wij je de kans om andere werkzoekenden te ontmoeten voor het delen van ervaringen, herkenning en inspiratie. Ook krijg je praktische tips van een deskundige: bij elke editie is er een andere gastspreker aanwezig, die kan helpen bij je zoektocht naar een nieuwe baan.

ma 29 apr

• Inloopspreekuur Digi-Taalhuis Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Elke week | Forum Plein Educatie & Ontwikkeling

di 30 apr

• Peutervoorlezen in alle bibliotheekvestigingen Bekijk details

Van 10:30 tot 11:00 | Elke week | Alle bibliotheekvestigingen

Iedere woensdagmorgen wordt in alle bibliotheekvestigingen voorgelezen aan peuters van 2 t/m 4 jaar.

• 3D pen tekenen Bekijk details

Van 11:00 tot 15:00 | Elke week | Forum: E-Lab

• Werkgroep Poëzie Bekijk details

Van 19:30 tot 22:00 | Forum - Leeskamer

Schrijf je zelf poëzie en wil je hierover graag van gedachte wisselen met andere dichters? Of zou je jouw gedichten willen verbeteren en verder willen ontwikkelen? Dat kan in de Werkgroep Poëzie, opgericht door de Bibliotheek. Deze werkgroep is dé plek waar mensen die van het schrijven van gedichten houden, elkaar verder kunnen helpen. Zij komen maandelijks, op de eerste woensdag van de maand, bij elkaar om hun werk te bespreken. De bijeenkomsten van 19.30 uur tot ca. 22.00 uur zijn gratis en vrijblijvend en vinden plaats in het Forum.

• Kleding bedrukken Bekijk details

Van 12:00 tot 13:45 | Forum: E-Lab

Altijd al je eigen kleding willen bedrukken met een toffe quote of logo? Dit is je kans! Tijdens de workshop kleding bedrukken leer je hoe je een bestand print gereed moet maken en leer je de twee machines bedienen. Na het volgen van deze workshop kun je zelfstandig aan de slag met het bedrukken van je eigen kleding.

do 02 mei