Resultaat 1 - 10 (van 281)

• Tablet Café Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Hoofdbibliotheek

Iedere maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur organiseert de Bibliotheek een Tablet Café in de Hoofdbibliotheek, in samenwerking met SeniorWeb. Heb je een iPad of andere tablet en vind je het leuk om met elkaar ervaringen uit te wisselen? Kom dan langs in ons Tablet Café!

• Inloopspreekuur Digi Taalhuis Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Hoofdbibliotheek, 3e verdieping Duitslandlaan 440

Het DigiTaalhuis is een plek waar mensen hulp kunnen krijgen bij digitale zaken en hun digitale vaardigheden kunnen ontwikkelen. Tijdens de inloopspreekuren zijn gastvrouwen aanwezig om je vragen te beantwoorden of hulp te bieden. Het DigiTaalhuis bevindt zich op de 3e verdieping van de Hoofdbibliotheek (tijdelijke locatie Duitslandlaan 440).

• Inloop ZoSamen / Mantelzorg Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Elke week | Hoofdbibliotheek

Zorg je langdurig en intensief voor een zieke partner, gehandicapt kind, vader of moeder, goede vriend(in) of buur? Of ben je een jonge mantelzorger, die de zorg heeft voor een zieke gehandicapte of verslaafde ouder, broer/zus of familie? Dan heb je wellicht behoefte aan informatie. Eén van onderstaande coördinatoren mantelzorg is wekelijks op maandag van 15.00-16.00 uur aanwezig in de Hoofdbibliotheek, Duitslandlaan 440, 3e verdieping.

• Inloopspreekuur Schildklier Organisaties Nederland Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Hoofdbibliotheek

Vrije inloop bij medewerkers van de Schildklier Organisaties Nederland.

di 25 jul

• Zomerlezen in de Hoofdbibliotheek Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Hoofdbibliotheek, op de jeugdafdeling (1e verdieping, Duitslandlaan 440)

In zomerse sferen, met een verkoelend drankje, kunnen leerlingen van groep 3 t/m 8 de hele zomervakantie terecht in de Hoofdbibliotheek. Iedere dinsdagmiddag om 14.00 uur is er tijd om te lezen, te knutselen, om voorgelezen te worden, spelletjes te spelen of om in een boekenkring met elkaar te praten over het boek dat ze gelezen hebben. Kom jij ook?

di 25 jul

• Peutervoorlezen in alle bibliotheekvestigingen Bekijk details

Van 10:30 tot 11:00 | Elke week | alle bibliotheekvestigingen

Iedere woensdagmorgen wordt in alle bibliotheekvestigingen voorgelezen aan peuters van 2 t/m 4 jaar.

• Inloopspreekuur Digi Taalhuis Bekijk details

• Inloopspreekuur Taalhuis Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Hoofdbibliotheek, 3e verdieping

Tijdens de inloopspreekuren zijn deskundige vrijwilligers aanwezig om je te ondersteunen bij het vinden van een passende taalondersteuning in Zoetermeer. In het Taalhuis is ook een collectie aanwezig zodat je zelf aan de slag kunt om de taal beter te leren lezen en schrijven, of om iemand in je omgeving te helpen bij het verbeteren van zijn of haar taalvaardigheid.

• Inloopspreekuur Taalhuis Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Hoofdbibliotheek, 3e verdieping

do 27 jul

• Inloopspreekuur SeniorWeb Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Hoofdbibliotheek

Ben je een (beginnende) computergebruiker en heb je vragen over de computer of tablet, bijvoorbeeld over het werken met Windows 10, fotobewerking of het maken van fotoalbums? Medewerkers van SeniorWeb zitten iedere donderdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur voor je klaar in Hoofdbibliotheek (in het Leescafé op de Duitslandlaan, benedenverdieping). Het inloopspreekuur is gratis.

do 27 jul