Resultaat 1 - 10 (van 29)

• Kom herfstklooien in de vakantie! Bekijk details

Van 13:00 tot 16:00 | in het Forum

Een leuke en actieve middag in de herfstvakantie voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Er liggen leuke kinderboeken voor je klaar waarmee je ter plekke allerlei leuke knutselwerken, experimenten, onderzoekjes, teken- computer- en bouwopdrachten en stunts kunt doen. Kom je mee klooien?!

di 23 okt

Van 10:30 tot 11:00 | Elke week | Alle bibliotheekvestigingen

Iedere woensdagmorgen wordt in alle bibliotheekvestigingen voorgelezen aan peuters van 2 t/m 4 jaar.

wo 24 okt

wo 31 okt

• Griezelen in de Bibliotheek Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | in het Forum en in de wijkbibliotheken

Ook dit jaar doet de Bibliotheek mee aan het Nederlands Thrillerfestival! Kinderen tussen de 5 en 8 jaar zijn op woensdag 31 oktober om 14.00 uur welkom om te komen griezelen in de wijkbibliotheken Oosterheem en Rokkeveen of in het Forum. Ze mogen verkleed als spook, vampier of ander griezelbeest komen luisteren naar een spannend verhaal. Na het verhaal is er gelegenheid om te knutselen. De toegang bedraagt €2,00. Kaarten zijn alleen verkrijgbaar bij de administratiebalie in de desbetreffende bibliotheek. Durf jij te komen....?

wo 31 okt

• Workshop Spannende verhalen schrijven Bekijk details

Van 19:30 tot 22:00 | in het Forum (trainingsruimte Plein Educatie & Ontwikkeling, verdieping 2A)

Trek je lezer het verhaal in met een magnetische openingszin! Zet dan je zintuigen op scherp en schrijf een griezelige scène. Sluit tot slot af met een moordende cliffhanger. Tijdens deze workshop leer je met verschillende associatietechnieken en creatieve opdrachten een spannend verhaal schrijven. Durf jij het aan? Deelname € 7,50 (leden) en € 10,00 (niet leden).

do 01 nov

• Talkshow Boek&Meer met als gast: Annejet van der Zijl en Jo Simons Bekijk details

Van 15:00 tot 16:30 | Podium, Forum

Reeks van 8 talkshows Boek & Meer op iedere eerste zondagmiddag van de maand. Centraal staan bekende schrijvers en boeken en met veel leestips gepresenteerd door Laurens de de Groot. De Talkshow start om 15.00 uur tot duren tot ca. 16.30 uur. Tickets zijn online verkrijgbaar en kosten € 7,50 (leden) en € 10,00 (niet leden).

zo 04 nov

• Inloopspreekuur Oogvereniging Nederland Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Forum - Plein Gezondheid en Welzijn

Vrije inloop bij medewerkers van de Oogvereniging Nederland.

di 06 nov

wo 07 nov

• Inloopspreekuur Reuma Patiëntenvereniging Bekijk details

Van 11:00 tot 13:00 | Forum - Plein Gezondheid en Welzijn

Vrije inloop bij medewerkers van de Reuma Patiënten Vereniging.

wo 07 nov

• De Verhalenkring - Levensverhalen schrijven Bekijk details

Van 09:30 tot 12:00 | Leeskamer in het Forum

Lijkt het je leuk om korte verhalen over je eigen leven te schrijven, voor jezelf of voor je nageslacht, en zoek je een stok achter de deur om te beginnen? Kom dan naar één van de maandelijkse bijeenkomsten levensverhalen schrijven en schrijf met behulp van verschillende creatieve werkvormen stukjes van je eigen geschiedenis, een schatkist vol herinneringen.

za 10 nov