Resultaat 1 - 10 (van 55)

• Peutervoorlezen in alle bibliotheekvestigingen Bekijk details

Van 10:30 tot 11:00 | Elke week | Alle bibliotheekvestigingen

Iedere woensdagmorgen wordt in alle bibliotheekvestigingen voorgelezen aan peuters van 2 t/m 4 jaar.

wo 12 dec

• Kleuteren Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Voorleestheater, Forum

Vanaf 2 september is de zondagochtend nooit meer saai! Vanaf die datum gaat de Bibliotheek van start met KLEUTEREN in het Forum. In het voorleestheater zit Pauline Delfos om 10.30 uur klaar om ouders met kinderen van 4 t/m 6 jaar te ontvangen. Ze heeft superleuke boeken om voor te lezen, en daarna gaan we filosoferen, tekenen, toneelspelen of zingen. Zo wordt iedere zondagochtend onvergetelijk! Het KLEUTEREN is gratis en duurt ongeveer 45 minuten. Kom jij ook?

zo 16 dec

• Cultuurlezing "Mijn van Goghstudie" Bekijk details

Van 11:00 tot 12:30 | Forum - Trainingsruimte Plein Educatie & Ontwikkeling

Kunstliefhebber Gerhard ten Hoopen vertelt over een schilderij dat zou zijn geschilderd door Vincent van Gogh. Het schilderij werd in een schuur in Noord-Brabant gevonden in het plaatsje Etten waar van Gogh besloot schilder te worden.

zo 16 dec

• Inloopspreekuur Lupus (NVLE) Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Forum - Plein Gezondheid en Welzijn

Vrije inloop bij medewerkers van de Nederlandse Vereniging voor Lupus (NVLE)

di 18 dec

• Schrijfcafé Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | Forum - Vergadercentrum aan de Frankrijklaan 6

Schrijf je graag verhalen, brieven, kaarten en/of gedichten? Of wil je schrijven (weer) leuk vinden? Kom dan naar het maandelijkse Schrijfcafé in de Leeskamer van het Forum, Stadhuisplein 1. Het Schrijfcafé is iedere 3e dinsdag van de maand (behalve in de maanden juli en augustus) van 19.30 – 22.00 uur. Deelname kost €10,00 voor leden van bibliotheek en €12,50 voor niet-leden.

di 18 dec

• Peutervoorlezen in alle bibliotheekvestigingen Bekijk details

Van 10:30 tot 11:00 | Elke week | Alle bibliotheekvestigingen

wo 19 dec

• Kleuteren Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Voorleestheater, Forum

zo 23 dec

• Bibliotheek gesloten vanaf 16.00 uur Bekijk details

24 december 2018 | Alle vestigingen

Alle Bibliotheekvestigingen zijn vanaf 16.00 uur gesloten vanwege Kerstavond.

ma 24 dec

• Bibliotheek gesloten Bekijk details

25 december 2018 t/m 26 december 2018 | Alle vestigingen

Alle Bibliotheekvestigingen zijn op dinsdag 25 en woensdag 26 december de hele dag gesloten vanwege Kerst.

25 dec t/m 26 dec

• Bibliotheek gesloten vanaf 16.00 uur Bekijk details

31 december 2018 | Alle vestigingen

Alle Bibliotheekvestigingen zijn vanaf 16.00 uur gesloten vanwege Oudejaarsavond.

ma 31 dec