Resultaat 1 - 10 (van 63)

• Zomerlezen 6-12 jaar Bekijk details

Van 13:00 tot 16:00 | Forum Zoetermeer

Vanaf 17 juli t/m 21 augustus is er elke dinsdagmiddag van 13:00 tot 16:00 een Zomerlezenactiviteit voor kinderen van 6-12 jaar te beleven in de Bibliotheek Zoetermeer en het E-Lab in het Forum, Stadhuisplein 1. Het doel van Zomerlezen is om kinderen te enthousiasmeren om te blijven lezen in de zomervakantie. Er is vrije inloop, maar we starten elke dinsdagmiddag rond 13:15 met een inleiding waarin we ook voorlezen. Thema 21 augustus: Eindfeest met literaire vossenjacht.

di 21 aug

• Inloopspreekuur Lupus (NVLE) Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Forum - Plein Gezondheid en Welzijn

Vrije inloop bij medewerkers van de Nederlandse Vereniging voor Lupus (NVLE)

di 21 aug

• Peutervoorlezen in alle bibliotheekvestigingen Bekijk details

Van 10:30 tot 11:00 | Elke week | Alle bibliotheekvestigingen

Iedere woensdagmorgen wordt in alle bibliotheekvestigingen voorgelezen aan peuters van 2 t/m 4 jaar.

wo 22 aug

• Schrijfcafé Zomereditie Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Leeskamer in het Forum

Schrijf je graag verhalen, brieven, kaarten en/of gedichten? Heb je altijd al je gevoelens en gedachten aan het papier willen toevertrouwen? Of wil je schrijven (weer) leuk vinden? Kom dan naar de Zomereditie van het maandelijkse Schrijfcafé in het Forum. De Zomereditie van het Schrijfcafé is op zondag 22 juli en 26 augustus van 9.30 – 11.30 uur in de Leeskamer. Deelname kost €10,00 voor leden van bibliotheek en €12,50 voor niet-leden, contante betaling kan op de avond zelf.

zo 26 aug

• Peutervoorlezen in alle bibliotheekvestigingen Bekijk details

Van 10:30 tot 11:00 | Elke week | Alle bibliotheekvestigingen

wo 29 aug

• Informatieavond cursusaanbod Volksuniversiteit Bekijk details

Van 17:00 tot 20:00 | Plein Educatie en Ontwikkeling - Forum

Donderdag 30 augustus presenteert de Volksuniversiteit haar cursusaanbod op een informatieavond in het Forum. De docenten van de Volksuniversiteit zijn van 17.00 uur tot 20.00 uur aanwezig om informatie te geven over de cursussen en lezingen.

do 30 aug

• Kleuteren Bekijk details

Van 10:00 tot 10:45 | Elke week | Voorleestheater, Forum

Vanaf 2 september is de zondagochtend nooit meer saai! Vanaf die datum gaat de Bibliotheek van start met KLEUTEREN in het Forum. In het voorleestheater zit Pauline Delfos om 10.00 uur klaar om ouders met kinderen van 4 t/m 6 jaar te ontvangen. Ze heeft superleuke boeken om voor te lezen, en daarna gaan we filosoferen, tekenen, toneelspelen of zingen. Zo wordt iedere zondagochtend onvergetelijk! Het KLEUTEREN is gratis en duurt ongeveer 45 minuten. Kom jij ook?

zo 02 sep

• Talkshow Boek&Meer met als gast: Chazia Mourali Bekijk details

Van 15:00 tot 16:30 | Podium, Forum

Reeks van 8 talkshows Boek & Meer op iedere eerste zondagmiddag van de maand. Centraal staan bekende schrijvers en boeken en met veel leestips gepresenteerd door Laurende de Groot. De Talkshow start om 15.00 uur tot duren tot ca. 16.30 uur. Tickets zijn online verkrijgbaar en kosten € 7,50 (leden) en € 10,00 (niet leden).

zo 02 sep

• Inloopspreekuur Oogvereniging Nederland Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Forum - Plein Gezondheid en Welzijn

Vrije inloop bij medewerkers van de Oogvereniging Nederland.

di 04 sep

• Zomer Leesclub Senia Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Leeskamer in het Forum

De komende zomer kunt u in Bibliotheek Zoetermeer meedoen aan een speciale Zomer-leesclub, bedoeld voor mensen die in juli en augustus niet op vakantie zijn. In een Zomer Leesclub lees je drie romans en je bespreekt ze aan de hand van leeswijzers met gespreksvragen. Senia, de landelijke organisatie van leesclubs, is initiatiefnemer van dit culturele zomer-evenement, en werkt daarbij samen met Bibliotheek Zoetermeer.

wo 05 sep