Resultaat 1 - 10 (van 58)

• Schrijfcafé Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | Hoofdbibliotheek

Schrijf je graag verhalen, brieven, kaarten en/of gedichten? Heb je altijd al je gevoelens en gedachten aan het papier willen toevertrouwen? Of wil je schrijven (weer) leuk vinden? Kom dan naar het maandelijkse Schrijfcafé in de Hoofdbibliotheek (Duitslandlaan 440)! Het Schrijfcafé is iedere 3e dinsdag van de maand (behalve in de maand juli) van 19.00 – 21.00 uur. Deelname kost €10,00 voor leden van bibliotheek en €12,50 voor niet-leden, contante betaling kan op de avond zelf.

di 21 nov

• Peutervoorlezen in alle bibliotheekvestigingen Bekijk details

Van 10:30 tot 11:00 | Elke week | alle bibliotheekvestigingen

Iedere woensdagmorgen wordt in alle bibliotheekvestigingen voorgelezen aan peuters van 2 t/m 4 jaar.

• Inloopspreekuur Digi Taalhuis Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Hoofdbibliotheek, 3e verdieping Duitslandlaan 440

Het DigiTaalhuis is een plek waar mensen hulp kunnen krijgen bij digitale zaken en hun digitale vaardigheden kunnen ontwikkelen. Tijdens de inloopspreekuren zijn gastvrouwen aanwezig om je vragen te beantwoorden of hulp te bieden. Het DigiTaalhuis bevindt zich op de 3e verdieping van de Hoofdbibliotheek (tijdelijke locatie Duitslandlaan 440).

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Hoofdbibliotheek, 3e verdieping

Tijdens de inloopspreekuren zijn deskundige vrijwilligers aanwezig om je te ondersteunen bij het vinden van een passende taalondersteuning in Zoetermeer. In het Taalhuis is ook een collectie aanwezig zodat je zelf aan de slag kunt om de taal beter te leren lezen en schrijven, of om iemand in je omgeving te helpen bij het verbeteren van zijn of haar taalvaardigheid.

• Inloopspreekuur Whiplash Informatiecentrum Europa Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Hoofdbibliotheek

Vrije inloop bij medewerkers van Whiplash Informatiecentrum Europa.

• Inloopspreekuur SeniorWeb Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Hoofdbibliotheek

Ben je een (beginnende) computergebruiker en heb je vragen over de computer of tablet, bijvoorbeeld over het werken met Windows 10, fotobewerking of het maken van fotoalbums? Medewerkers van SeniorWeb zitten iedere donderdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur voor je klaar in Hoofdbibliotheek (in het Leescafé op de Duitslandlaan, benedenverdieping). Het inloopspreekuur is gratis.

• Nieuw in 2017: Tabletcafé in Rokkeveen Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | Wijkbibliotheek Rokkeveen

Met ingang van januari 2017 sluit de Bibliotheek aan bij het inloopspreekuur Techniek Coach van Palet Welzijn met een Tabletcafé op vrijdag van 14.00 tot 15.00 uur in de wijkbibliotheek Rokkeveen.

• Inloopspreekuur Digi Taalhuis Bekijk details