Resultaat 1 - 10 (van 78)

• Cultuurlezing Van Gogh en Japan Bekijk details

Van 11:00 tot 12:30 | Forum - Trainingsruimte

Kunsthistoricus Hoo Man Chan vertelt in deze cultuurlezing over de schilderijen die te zien zijn in de gelijknamige tentoonstelling in het Van Gogh Museum in Amsterdam. Vincent van Gogh is nooit in Japan geweest, toch raakte hij gefascineerd door het land. Welke invloed had dit op zijn werk en hoe zette Van Gogh het Japanse voorbeeld naar zijn eigen hand?

zo 22 apr

• Minecraft-dag Bekijk details

Van 10:00 tot 15:00 | Forum, in het E-Lab

Het is bijna Koningsdag! Heb je altijd al een kasteel voor onze Koning Willem Alexander willen ontwerpen? Of wil je graag voor jezelf een prachtig paleis bouwen? Geef je op voor de speciale Minecraft-dag!

di 24 apr

• Peutervoorlezen in alle bibliotheekvestigingen Bekijk details

Van 10:30 tot 11:00 | Elke week | Alle bibliotheekvestigingen

Iedere woensdagmorgen wordt in alle bibliotheekvestigingen voorgelezen aan peuters van 2 t/m 4 jaar.

wo 25 apr

• Prinsjes en Prinsesjes-dag Bekijk details

Van 13:00 tot 16:00 | Forum, in het E-Lab

Altijd al als prins of prinses door het leven willen gaan? Kom op prinsen- en prinsessentraining. We lezen voor uit de meest mooie sprookjes en andere boeken over koninkrijken, je kunt je eigen kroontje knutselen of sluit aan bij een workshop in het E-Lab en teken je eigen kroon met de 3D-pen. Er is vrije inloop vanaf 13:00 tot 16:00 uur. Aanmelden is niet nodig. Kosten voor het E-Lab bedragen € 2,- materialen inbegrepen.

do 26 apr

• Bibliotheek gesloten Bekijk details

27 april 2018 | Alle vestigingen

De Bibliotheek is gesloten op 27 april (Koningsdag).

vr 27 apr

• Mees Kees filmdag Bekijk details

Van 13:00 tot 16:00 | Forum

Kom van 13:00 tot 16:00 uur op bezoek in onze Bieb Bios! We gaan deze middag de film Mees Kees kijken met allerlei heerlijke soorten popcorn. Aanmelden is niet nodig.

ma 30 apr

• Peutervoorlezen in alle bibliotheekvestigingen Bekijk details

Van 10:30 tot 11:00 | Elke week | Alle bibliotheekvestigingen

wo 02 mei

• Inloopspreekuur Reuma Patiëntenvereniging Bekijk details

Van 11:00 tot 13:00 | Forum - Plein Gezondheid en Welzijn

Vrije inloop bij medewerkers van de Reuma Patiënten Vereniging.

wo 02 mei

• Harry Potter dag Bekijk details

Van 13:00 tot 16:00 | Forum

Tijdens de speciale Harry Potter-dag lezen we voor, kijken we een stukje van de eerste film en vervolgens kunnen kinderen een les toverdrankjes maken volgen. Of doe de sorteerhoedtest, snoep van Smekkies in alle smaken, knutsel een toverstaf of ga op zoek naar de Gouden Snaai… Dompel je van 13:00 tot 16:00 uur onder in de wereld van Harry Potter! Aanmelden is niet nodig.

do 03 mei

• Bibliotheek gesloten Bekijk details

Van 18:00 tot 20:00 | Alle vestigingen

De Bibliotheek is gesloten op 4 mei vanaf 18.00 uur i.v.m. Dodenherdenking.

vr 04 mei