Rondreis door...

26 juli 2018, van 13:00 tot 16:00 | Forum Zoetermeer

Kosten: Gratis voor leden, 2,50 voor niet-leden

Tijdens het zomerprogramma ‘Een rondreis door…’ in het Forum leren ouder(s) en kind(eren), vanaf 6 jaar, samen de taal van en leuke weetjes over een favoriete vakantiebestemming. Reis op donderdag 19 juli, donderdag 26 juli en op donderdag 2 augustus af naar respectievelijk Spanje, Frankrijk en Duitsland en dompel je onder in de culturen van deze landen! Natuurlijk ben je ook van harte welkom wanneer je niet op vakantie gaat. De rondreizen starten om 13.00 tot 16.00 uur in Bibliotheek Zoetermeer (Forum), Stadhuisplein 1. *) TIP: Kinderen kunnen gratis lid worden. Voor volwassenen hebben we op dit moment een proefabonnementenactie lopen.