Cursus Budgetteren

10 mei 2017, 20:00 | Stedelijk College, Van Doornenplantsoen 1

Kosten: €17,50 (betaling met ZoetermeerPas bon 3,4,5 of 6 is mogelijk)

Op donderdag 10 mei start de cursus Budgetteren. Deze cursus is bedoeld voor mensen die moeilijk rond kunnen komen. De docent gaat samen met deelnemers aan de slag om goed op een rijtje te zetten hoeveel geld er binnenkomt en hoeveel geld er uit gaat. Zo wordt inzichtelijk gemaakt waar op bespaard kan worden. Ook worden ervaringen gedeeld en krijgen de deelnemers tips hoe je leuke activiteiten kan ondernemen die geen of weinig geld kosten. De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten die plaatsvinden bij het Stedelijk College (Van Doornenplantsoen 1). De cursus start op donderdag 10 mei om 20.00 uur.

Het cursusgeld bedraagt €17,50. Inschrijven kan via www.volksuniversiteit-zoetermeer.nl, betalen met ZoetermeerPas bon 3,4,5 of 6 is mogelijk!

De docent Konnie Ludwig is actief voor Vip voor vrijwilligers en bemiddelt tussen mensen die graag vrijwilligerswerk willen doen. Ze heeft ervaring met het begeleiden van budgetkringen en zit boordevol informatie om mensen te helpen met het op orde krijgen van hun financiën. Ze stimuleert mensen om actief te blijven in het maatschappelijke leven ondanks hun beperkte financiële ruimte.