Cursus Digisterker: werken met DigiD

19 juni 2018, van 14:00 tot 16:00 | Trainingsruimte 2, etage 2A in het Forum

Kosten: € 10,00

Leren hoe je gebruik kunt maken van digitale (overheids)diensten van de gemeente, het UWV en de Belastingdienst? De gratis cursus Digisterker in de Bibliotheek helpt je op weg. De overheid doet steeds meer via het internet. Of het nu gaat om het online aanvragen van huurtoeslag, werk zoeken of het doorgeven van een verhuizing. Veel mensen vinden het nog wat moeilijk. Daarom biedt de Bibliotheek een speciale internetcursus Digisterker: werken met de elektronische overheid aan. In 4 bijeenkomsten leer je werken met de digitale overheid.

De cursus is voor inwoners van Zoetermeer die al met internet kunnen omgaan. Heb je moeite met internet? Overweeg dan eerst de beginnerscursus Klik en Tik Basis in de Bibliotheek te doen. Deelname is gratis. De cursus wordt gegeven door gecertificeerde Digisterker docenten in kleine groepen van maximaal 6 personen. De cursus bestaat uit 1 extra introductiebijeenkomst en 4 bijeenkomsten.
Meer informatie over Digisterker: werken met DigiD.

Algemeen
Voor bovenstaande cursussen vragen wij eenmalig een kleine bijdrage van € 10,00. Je ontvangt hiervoor o.a. een koptelefoon en extra ondersteuning. Je kunt gebruik maken van Zoetermeerpas cheque nr. 2. Meer informatie en aanmelden tijdens de spreekuren van het Digi-Taalhuis, telefonisch via 079 - 34 38 200 of via e-mail naar Melanie Mul, Melanie.Mul@bibliotheek-zoetermeer.nl