EilandBieb - lezen en luieren op de Dobbeplas

16 september 2017, van 11:00 tot 17:00 | Elke week | Eiland op de Grote Dobbe, bij Marktplein

De meest ontspannen manier om na te zomeren! Kom op zaterdag 23 september naar de enige echte EilandBieb op de Dobbeplas. Pak ter plekke een van de vele boeken of magazines van de Bibliotheek! Laat je heerlijk onderuit zakken in een fauteuil, hangmat, sofa of strandstoel. Kussentje erbij en zonnebril op je neus. Sla de eerste bladzijde op. En dan: Aaahhh... relaxen maar.

Bibliotheek Zoetermeer organiseert voor deze maand, in samenwerking met de gemeente, het nieuwe nazomerse evenement EilandBieb. Op zaterdag 16 en 23 september kunnen inwoners op uiterst ontspannen wijze een boek lezen op het eiland in de Dobbeplas (ook wel bekend als Grote Dobbe). Tussen 11:00 en 17:00 uur staan er fauteuils, sofa’s, strandstoelen, hangmatten, wuivende palmen en overdekte zitplaatsen voor de bezoekers. Overal liggen er boeken en magazines klaar uit de collectie van Bibliotheek Zoetermeer. De toegang is gratis.