Griezelen in de Bibliotheek

25 oktober 2017, van 14:00 tot 15:00 | Wijkvestigingen Oosterheem en Rokkeveen en de Hoofdbibliotheek, Duitslandlaan 440

Kosten: € 2,00 (alleen verkrijgbaar aan de administratiebalie van desbetreffende bibliotheek)

Ook dit jaar doet de Bibliotheek mee aan het Nederlands Thrillerfestival! Kinderen tussen de 5 en 8 jaar zijn op woensdag 25 oktober om 14.00 uur welkom om te komen griezelen in de wijkvestigingen Oosterheem en Rokkeveen of de Hoofdbibliotheek, Duitslandlaan 440. Ze mogen verkleed als spook, vampier of ander griezelbeest komen luisteren naar een spannend verhaal. Na het verhaal is er gelegenheid om te knutselen. De toegang bedraagt €2,00. Kaarten zijn alleen verkrijgbaar bij de administratiebalie in de desbetreffende bibliotheek. Durf jij te komen....?

Nederlands Thrillerfestival

Het Nederlands Thrillerfestival is een niet meer weg te denken evenement in Zoetermeer. De stad wordt ook in 2017 weer een week lang omgedoopt tot 'Thrillercity'. In deze thrillerweek van 22 t/m 28 oktober wordt een veelzijdig en aantrekkelijk programma voor jong tot oud aangeboden rondom
het spannende verhaal, in brede samenwerking met culturele instellingen en het onderwijs. Meer informatie is te vinden op: www.nederlandsthrillerfestival.nl