Informatieavond cursusaanbod Volksuniversiteit

30 augustus 2018, van 17:00 tot 20:00 | Plein Educatie en Ontwikkeling - Forum

Kosten: Gratis

Donderdag 30 augustus presenteert de Volksuniversiteit haar cursusaanbod op een informatieavond in het Forum. De docenten van de Volksuniversiteit zijn van 17.00 uur tot 20.00 uur aanwezig om informatie te geven over de cursussen en lezingen.

Ben je op vakantie geweest in Frankrijk en wil je volgend jaar toch wat meer kunnen zeggen dan “Bonjour” en “Merci”? Ben je helemaal gecharmeerd van de Spaanse taal na het kijken van “La Casa de Papel”? Op donderdag 30 augustus van 17.00 uur tot 20.00 uur presenteren de docenten van de Volksuniversiteit hun aanbod op de informatieavond in het Forum.

Iedereen die meer wil weten over de inhoud van de cursussen Spaans of wat cursus Neuro Linguistisch Programmeren precies inhoudt is van harte welkom. Docenten en medewerkers zijn aanwezig op het Plein Educatie en Ontwikkeling om je alles te vertellen over het gevarieerde aanbod van de Volksuniversiteit.
De kookdocent geeft demonstraties van haar haar kookkunsten, dus voor lekkere hapjes wordt gezorgd. Aanmelden vooraf is niet nodig. Kan je niet wachten? Neem alvast een kijkje op de vernieuwde site van de Volksuniversiteit Zoetermeer. www.volksuniversiteit-zoetermeer.nl.