Inloopspreekuur Digi Taalhuis

15 november 2017, van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Hoofdbibliotheek, 3e verdieping Duitslandlaan 440

Kosten: gratis

Het DigiTaalhuis is een plek waar mensen hulp kunnen krijgen bij digitale zaken en hun digitale vaardigheden kunnen ontwikkelen. Tijdens de inloopspreekuren zijn gastvrouwen aanwezig om je vragen te beantwoorden of hulp te bieden. Het DigiTaalhuis bevindt zich op de 3e verdieping van de Hoofdbibliotheek (tijdelijke locatie Duitslandlaan 440).

Heb je hulp nodig bij digitale zaken? Denk aan het wegwijs worden op internet of het gebruik van digitale diensten van de overheid. In het DigiTaalhuis kun je terecht voor:

• Toegang tot de computer, internet of andere ICT faciliteiten
  • Advies over digitale cursussen zoals bijvoorbeeld Klik & Tik of Digisterker
  • Oefenplek voor Klik & Tik en andere programma’s
  • Testen van je digitale kennis via de Digimeter
  • Doorverwijsfunctie naar ondersteunende instanties en samenwerkingspartners
  • Fysieke plek waar je veilig je Belastingaangifte kan doen

Met ingang van 12 juni zijn de inloopspreekuren op:

Maandagmiddag 14.00 – 16.00 uur
Woensdagmiddag 14.00 – 16.00 uur
Vrijdagmiddag 14.00 – 16.00 uur

Op deze uren zijn er gastvrouwen aanwezig die u kunnen helpen met vragen op deze bovenstaande gebieden.