Literaire Introductie Ma

30 mei 2018, van 19:30 tot 20:00 | Stadstheater, voorafgaand aan de voorstelling

Kosten: €2,00 voor leden, €4,00 voor niet-leden

Op woensdag 30 mei a.s vindt in het Stadstheater de voorstelling 'Ma' plaats, naar het gelijknamige boek van Hugo Borst. Marianne van Seters verzorgt namens de Bibliotheek een literaire introductie in het Stadstheater voorafgaand aan de voorstelling.

Ma, een liefdevol portret van een moeder in de woorden van haar zoon. Over dilemma's, angsten én moederliefde. Ma stond altijd klaar voor haar zoon. Nu draait 'meneer Alzheimer' de rollen om. Maar hoe zorgt een zoon voor zijn moeder? Gebaseerd op het boek dat Hugo Borst schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis.

De introductie start om 19.30 uur, de voorstelling om 20.15 uur. Kaarten voor de introductie zijn verkrijgbaar bij de kassa van het Stadstheater of online via de website van het Stadstheater.