Literaire introductie bij de toneelvoorstelling 'Twee Vrouwen'

16 mei 2017, van 19:15 tot 19:45 | Stadstheater, de Kleine Foyer

Kosten: €2,00 voor bibliotheekleden, €4,00 voor niet-leden

Een gescheiden vrouw begint een nieuwe verhouding. Dit haalt haar leven volledig overhoop. Ze is hartstochtelijk verliefd, maar raakt wanhopig door het zwijgzame en raadselachtige gedrag van haar geliefde. De ex-echtgenoot kan het niet laten tussenbeide te komen, waarna de gevolgen niet te overzien zijn. ‘Twee Vrouwen’ is een poëtisch liefdesverhaal van Harry Mulisch. De literaire introductie wordt verzorgd door Marianne van Seters

De introductie vindt plaats op dinsdag 16 mei 2017 om 19.15 uur in de kleine foyer van het Stadstheater. Om 20.15 uur start de voorstelling in het Stadstheater Zoetermeer. Kaarten voor de introductie zijn verkrijgbaar bij de kassa van het Stadstheater, €4,00 voor niet-leden en €2,00 voor leden (inclusief kopje koffie of thee). Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op de website van het Stadstheater!