Schrijfcafé

19 juni 2018, van 19:30 tot 21:30 | Forum - Vergadercentrum aan de Frankrijklaan 6

Kosten: €10,00 voor leden van bibliotheek en €12,50 voor niet-leden

Schrijf je graag verhalen, brieven, kaarten en/of gedichten? Heb je altijd al je gevoelens en gedachten aan het papier willen toevertrouwen? Of wil je schrijven (weer) leuk vinden? Kom dan naar het maandelijkse Schrijfcafé in het Forum (Frankrijklaan 6)! Het Schrijfcafé is iedere 3e dinsdag van de maand (behalve in de maanden juli en augustus) van 19.30 – 22.00 uur. Deelname kost €10,00 voor leden van bibliotheek en €12,50 voor niet-leden, contante betaling kan op de avond zelf.

Onder leiding van Jacqueline van Zwieteren wordt je fantasie geprikkeld en je pen uitgedaagd. Met wisselende thema’s en creatieve werkvormen biedt het Schrijfcafé laagdrempelige en inspirerende schrijfbijeenkomsten. De teksten worden niet beoordeeld. Je zult vooral ervaren wat voor fijne effecten het (samen) schrijven en eventueel delen zelf heeft. Schrijfervaring is niet nodig.

Je bent welkom om bij elk Schrijfcafé aanwezig te zijn, maar de bijeenkomsten zijn ook prima afzonderlijk te volgen. Aanmelden bij Jacqueline is gewenst (maar niet verplicht) via mail@hetverhaalachter.nl of telefonisch 06 438 509 52. Het Schrijfcafé is geopend op 20 februari, 20 maart, 17 april, 15 mei, 19 juni, 18 september, 16 oktober, 20 november en 18 december 2018. Fijn als je zelf pen en papier meeneemt.

Kijk voor meer informatie op de website van Jacqueline van Zwieteren!