Schrijfcafé

15 augustus 2017, van 19:00 tot 21:00 | Hoofdbibliotheek

Kosten: €10,00 voor leden van bibliotheek en €12,50 voor niet-leden

Schrijf je graag verhalen, brieven, kaarten en/of gedichten? Heb je altijd al je gevoelens en gedachten aan het papier willen toevertrouwen? Of wil je schrijven (weer) leuk vinden? Kom dan naar het maandelijkse Schrijfcafé in de Hoofdbibliotheek (Duitslandlaan 440)! Het Schrijfcafé is iedere 3e dinsdag van de maand (behalve in de maand juli) van 19.00 – 21.00 uur. Deelname kost €10,00 voor leden van bibliotheek en €12,50 voor niet-leden, contante betaling kan op de avond zelf.

Onder leiding van Jacqueline van Zwieteren wordt je fantasie geprikkeld en je pen uitgedaagd. Met wisselende thema’s en creatieve werkvormen biedt het Schrijfcafé laagdrempelige en inspirerende schrijfbijeenkomsten. De teksten worden niet beoordeeld. Je zult vooral ervaren wat voor fijne effecten het (samen) schrijven en eventueel delen zelf heeft. Schrijfervaring is niet nodig.

Je bent welkom om bij elk Schrijfcafé aanwezig te zijn, maar de bijeenkomsten zijn ook prima afzonderlijk te volgen. Aanmelden bij Jacqueline is gewenst (maar niet verplicht) via mail@hetverhaalachter.nl of telefonisch 06 438 509 52. Het Schrijfcafé is geopend op 17 januari, 21 februari, 21 maart, 18 april, 16 mei, 20 juni, 15 augustus, 19 september, 17 oktober, 21 november en 19 december. Fijn als je zelf pen en papier meeneemt.

Kijk voor meer informatie op de website van Jacqueline van Zwieteren!