Schrijfcafé Zomereditie

26 augustus 2018, van 09:30 tot 11:30 | Leeskamer in het Forum

Kosten: €10,00 voor leden van bibliotheek en €12,50 voor niet-leden

Schrijf je graag verhalen, brieven, kaarten en/of gedichten? Heb je altijd al je gevoelens en gedachten aan het papier willen toevertrouwen? Of wil je schrijven (weer) leuk vinden? Kom dan naar de Zomereditie van het maandelijkse Schrijfcafé in het Forum. De Zomereditie van het Schrijfcafé is op zondag 22 juli en 26 augustus van 9.30 – 11.30 uur in de Leeskamer. Deelname kost €10,00 voor leden van bibliotheek en €12,50 voor niet-leden, contante betaling kan op de avond zelf.

Onder leiding van Jacqueline van Zwieteren wordt je fantasie geprikkeld en je pen uitgedaagd. Met wisselende thema’s en creatieve werkvormen biedt het Schrijfcafé laagdrempelige en inspirerende schrijfbijeenkomsten. De teksten worden niet beoordeeld. Je zult vooral ervaren wat voor fijne effecten het (samen) schrijven en eventueel delen zelf heeft. Schrijfervaring is niet nodig.

Je bent welkom om bij elk Schrijfcafé aanwezig te zijn, maar de bijeenkomsten zijn ook prima afzonderlijk te volgen. Aanmelden bij Jacqueline is gewenst (maar niet verplicht) via mail@hetverhaalachter.nl of telefonisch 06 438 509 52.

Voor de reguliere data van het Schrijfcafé, kijk hier.
Kijk voor meer informatie op de website van Jacqueline van Zwieteren!