Nieuw in 2017: Tabletcafé in Rokkeveen

17 november 2017, van 14:00 tot 15:00 | Elke week | Wijkbibliotheek Rokkeveen

Kosten: gratis

Met ingang van januari 2017 sluit de Bibliotheek aan bij het inloopspreekuur Techniek Coach van Palet Welzijn met een Tabletcafé op vrijdag van 14.00 tot 15.00 uur in de wijkbibliotheek Rokkeveen.

Heb je een Ipad of een andere tablet en vind je het leuk om met elkaar ervaringen uit te wisselen? Of heb je vragen over de verschillende apps van de Bibliotheek of over e-books lenen via het e-bookplatform van de Bibliotheek? Kom dan langs in ons Tabletcafé Rokkeveen!

Heb je vragen over de computer, tablet of mobiele telefoon? Dan kun je terecht bij de Techniek Coach van Palet Welzijn, van 13.30 tot 16.00 uur in Recreatiecentrum Nathaliegang.