Vaderdag cadeaus in het Forum

16 juni 2018, van 11:00 tot 17:00 | E-Lab in het Forum

Kosten: Deelname gratis, wel materiaalkosten afhankelijk van ontwerp

Zondag 17 juni is het weer Vaderdag. Dat vraagt om een speciaal cadeau, met een persoonlijk tintje. De Bibliotheek Zoetermeer organiseert een creatieve activiteit in het E-Lab in het Forum, waarbij je zelf een cadeau kunt ontwerpen. Op woensdag 13 juni van 14.00-17.00 uur en zaterdag 16 juni van 11.00-17.00 uur is er vrije inloop voor het 3D-pen tekenen op een eigen T-shirt. Deelname is gratis, de materiaalkosten zijn afhankelijk van het ontwerp. Het is ook mogelijk om een workshop cadeau te geven met een E-Lab cadeaubon.

Versier T-shirts met een 3D-pen
Jouw Vaderdag T-shirt kan je helemaal zelf ontwerpen. Je kunt je eigen T-shirt meenemen of een T-shirt aanschaffen in het E-Lab. Vervolgens ga je aan de slag met de 3D-pen. Vind je het te ingewikkeld om een eigen ontwerp te maken? Geen probleem. Wij helpen je graag op weg met voorbeelden en ideeën voor een persoonlijke boodschap. Zo is elk cadeau uniek!

Geef een workshop cadeau met de E-Lab cadeaubon
Vind je het leuker om je vader zelf aan de slag te zetten? Geef dan de E-Lab cadeaubon. Daarmee kunnen workshops gevolgd worden in 3D-printen, lasergraveren, lasersnijden of materiaal bedrukken. De E-Lab cadeaubon ligt bij de informatiebalie van de bibliotheek op de tweede etage. Na aanmelding voor een workshop naar keuze, kan tegen inlevering van de cadeaubon in het E-Lab, de workshop gestart worden.