Zomer Leesclub Introductiebijeenkomst

31 mei 2018, van 10:00 tot 12:00 | Forum

Kosten: Gratis

De komende zomer kunt u in Bibliotheek Zoetermeer meedoen aan een speciale Zomer Leesclub, bedoeld voor mensen die in juli en augustus niet op vakantie zijn. In een Zomer Leesclub lees je drie romans en je bespreekt ze aan de hand van leeswijzers met gespreksvragen. Interesse? Meld je aan voor de gratis introductiebijeenkomst op donderdag 31 mei van 10.00 - 12.00 uur in het Forum.

Senia, de landelijke organisatie van leesclubs, is initiatiefnemer van dit culturele zomer-evenement, en werkt daarbij samen met Bibliotheek Zoetermeer. Het thema is dit jaar ‘Een reis door het leven’, en de drie boeken die de leesclubs gaan lezen zijn: Je ziet mij nooit meer terug van Sonja Barend, de bestseller De acht bergen van Paolo Cognetti, en de boeiende roman De Heilige Rita van Tommy Wieringa. De kosten die Senia in rekening brengt voor deelname aan de Zomer Leesclub bedragen € 16,00 per persoon.

Donderdag 31 mei om 10.00 uur is er een korte uitleg over de Zomer Leesclub in het Forum. Deze uitleg wordt verzorgd door Senia. Als u interesse hebt kunt u zich aanmelden voor deze informatieochtend. De uitleg vindt plaats in de “Leeskamer” op de eerste etage.  Meld u zich aan via dit mailadres: CP@bibliotheek-zoetermeer.nl of via dit telefoonnummer: 06-18290365.