Zomerlezen in de Hoofdbibliotheek

15 augustus 2017, van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Hoofdbibliotheek, op de jeugdafdeling (1e verdieping, Duitslandlaan 440)

Kosten: gratis

In zomerse sferen, met een verkoelend drankje, kunnen leerlingen van groep 3 t/m 8 de hele zomervakantie terecht in de Hoofdbibliotheek. Iedere dinsdagmiddag om 14.00 uur is er tijd om te lezen, te knutselen, om voorgelezen te worden, spelletjes te spelen of om in een boekenkring met elkaar te praten over het boek dat ze gelezen hebben. Kom jij ook?

De laatste bijeenkomst halen we er popcorn en chips bij en wordt er een film vertoond. Er zijn geen kosten aan verbonden, het is wel verplicht om een boek te lenen. Ouders krijgen advies op maat van leesconsulentes, worden rondgeleid en krijgen informatie over de verschillende boeksoorten, de
Avi-niveaus en geschikte (voor)leesboeken.

Kom in de zomervakantie op dinsdagmiddag naar de Hoofdbibliotheek! De data zijn: 11, 18 en 25 juli en 1, 8 en 15 augustus