Nieuw in 2018!

We beginnen het jaar 2018 natuurlijk goed met de opening van het nieuwe Stadhuis-Forum vanaf 19 januari. Daarnaast is er nog een aantal belangrijke wijzigingen:

Cashless betalen

In alle bibliotheekvestigingen, dus zowel in de wijkbibliotheken als in het Forum, kun je vanaf 1 januari niet meer met contant geld aan de balies betalen. Alle betalingen gaan via pin, iDeal of van het tegoed op de bibliotheekpas. Dit tegoed kun je thuis via iDeal opwaarderen of via de betaalautomaten in de bibliotheek.

Online ticketverkoop

Tickets voor activiteiten kun je voortaan online kopen via TicketWise en direct betalen via iDeal.

High-service en low-service

Het Stadhuis-Forum is dagelijks geopend van 8.00 tot 20.00 uur. Je kunt dan terecht voor het raadplegen en lenen van boeken en andere materialen, het lezen van kranten en tijdschriften, het bezoeken van activiteiten en gebruikmaken van studie- en werkplekken of andere verblijfsplekken. En natuurlijk kan iedereen voor een kop koffie of thee, ontbijt, lunch of iets lekkers.

High-service biedt de Bibliotheek in het Forum dagelijks tussen 11.00 en 17.00 uur. Er zijn dan medewerkers van de bibliotheek aanwezig waarbij je informatie en (lees)advies kunt inwinnen en terecht kunt voor administratieve en financiële vragen omtrent het bibliotheeklidmaatschap. Deze bibliotheekmedewerkers zijn te vinden op de diverse pleinen en bij de centrale balie op de 2e verdieping (ingang Stadhuisplein). Low-service zijn de uren voor 11.00 uur en na 17.00 uur. Er zijn dan geen bibliotheekmedewerkers beschikbaar voor vragen, je kunt dan gebruik maken van de faciliteiten in het pand in de vorm van zelfbediening.

De andere organisaties in het Forum zijn wisselend aanwezig. Kijk op de website van het Forum voor meer informatie, of op de websites van de betreffende partners.