Resultaat 91 - 100 (van 231)

• Feestelijke opening BoekStart voorleeshoek bij Liefjes Tante Suus

9 juni 2016

Op donderdag 23 juni a.s. wordt de rode loper uitgerold bij Kinderopvang Liefjes Tante Suus. Van 10.00 uur tot 10.30 uur vindt de feestelijke opening van BoekStart in de Kinderopvang op deze locatie plaats door de wethouder van Onderwijs, Isabelle Vugs, een medewerker van Bibliotheek Zoetermeer, en de directeur, de locatiemanager en de voorleescoördinator van Liefjes Tante Suus.

Bekijk details van Feestelijke opening BoekStart voorleeshoek bij Liefjes Tante Suus

• Zoeken naar je favoriete boeken!

9 juni 2016

Het hoeft voor kinderen helemaal niet moeilijk te zijn om een leuk en goed leesboek te vinden. Op het internet zijn meerdere websites die ze een heel eind op weg helpen om een passend boek te vinden, helemaal afgestemd op de smaak van uw kind. Zijn vriendschap of sport hun favoriete thema's? Spannende boeken? Of boeken met waargebeurde of grappige verhalen?

Bekijk details van Zoeken naar je favoriete boeken!

• Start verbouwing Stadhuis en Bibliotheek

2 juni 2016

Met het doorbreken van de muur tussen Bibliotheek en Stadhuis is de verbouwing van het Stadhuis nu echt begonnen! Stadhuis en Bibliotheek zullen na de grote verbouwing in één pand verder gaan. Taco Kuiper (wethouder), Joke Mos (directeur bibliotheek) en Rob Steijn (directeur Dura Vermeer) bundelden hun krachten om deze belangrijke vernieuwing in de stad waar te maken.

Bekijk details van Start verbouwing Stadhuis en Bibliotheek

• Feestelijke opening BoekStart voorleeshoek bij kinderdagverblijf Toverberg

9 mei 2016

Op donderdag 9 juni wordt de rode loper uitgerold bij kinderdagverblijf Toverberg van De Drie Ballonnen. Van 9.00 tot 9.30 uur vindt de feestelijke opening van BoekStart in de Kinderopvang op deze locatie plaats in aanwezigheid van de wethouder van Onderwijs Isabelle Vugs, een medewerker van de Bibliotheek en de directeur, de locatiemanager en voorleescoördinator van De Drie Ballonnen.

Bekijk details van Feestelijke opening BoekStart voorleeshoek bij kinderdagverblijf Toverberg

• Peutervoorlezen in de Hoofdbibliotheek, vanaf 4 juni ook iedere zaterdagochtend

28 april 2016

Vanaf 4 juni breiden we het voorlezen in de Hoofdbibliotheek uit naar de zaterdagmorgen. Iedere zaterdagmorgen wordt in de Hoofdbibliotheek voorgelezen aan peuters van 2 t/m 4 jaar. Natuurlijk blijven we ook iedere woensdagochtend voorlezen in alle bibliotheekvestigingen.

Bekijk details van Peutervoorlezen in de Hoofdbibliotheek, vanaf 4 juni ook iedere zaterdagochtend

• Verkiezing Belangrijkste Boek

28 april 2016

Welk boek heeft een cruciale rol gespeeld op een belangrijk moment in uw leven? Welk boek heeft uw kijk op de wereld veranderd? Welk boek vond u gewoon prachtig, onvergetelijk, ontroerend of indrukwekkend? Kortom: wat is voor u het belangrijkste boek?

Bekijk details van Verkiezing Belangrijkste Boek

• Moederdagcadeaus maken in het FabLab

26 april 2016

Zelf een moederdagcadeau maken? In het FabLab kan het! In de meivakantie zijn diverse inloopworkshops om een moederdagcadeau te maken.

Bekijk details van Moederdagcadeaus maken in het FabLab

• Parkeergarage Engelandlaan vanaf 2 mei dicht

20 april 2016

Vanaf maandag 2 mei wordt de kleine parkeergarage aan de Engelandlaan afgesloten. Deze ruimte is nodig voor zowel de voorbereidingswerkzaamheden als de daadwerkelijke verbouwing van het nieuwe Stadhuiscomplex. Alternatieve parkeermogelijkheden in de buurt zijn de parkeergarages aan de Duitslandlaan en Luxemburglaan.

Bekijk details van Parkeergarage Engelandlaan vanaf 2 mei dicht

• Problemen met inloggen?

14 april 2016

Op 10 april jl. is er een update geweest van het bibliotheeksysteem Wise. In deze nieuwe release Wise 6.3.3 wordt er bij uw wachtwoorden een verschil gemaakt tussen kleine letters en hoofdletters.

Bekijk details van Problemen met inloggen?

• Opening inburgeringsloket voor niet-vluchtelingen

18 maart 2016

Op dinsdag 26 april om 11.30 uur is de opening van het Inburgeringsloket voor niet-vluchtelingen in het Taalhuis. Mensen van buitenlandse komaf die niet gevlucht zijn maar wel een inburgeringsexamen moeten doen, kunnen vanaf die datum terecht in het Taalhuis.

Bekijk details van Opening inburgeringsloket voor niet-vluchtelingen