Resultaat 101 - 110 (van 235)

• Moederdagcadeaus maken in het FabLab

26 april 2016

Zelf een moederdagcadeau maken? In het FabLab kan het! In de meivakantie zijn diverse inloopworkshops om een moederdagcadeau te maken.

Bekijk details van Moederdagcadeaus maken in het FabLab

• Parkeergarage Engelandlaan vanaf 2 mei dicht

20 april 2016

Vanaf maandag 2 mei wordt de kleine parkeergarage aan de Engelandlaan afgesloten. Deze ruimte is nodig voor zowel de voorbereidingswerkzaamheden als de daadwerkelijke verbouwing van het nieuwe Stadhuiscomplex. Alternatieve parkeermogelijkheden in de buurt zijn de parkeergarages aan de Duitslandlaan en Luxemburglaan.

Bekijk details van Parkeergarage Engelandlaan vanaf 2 mei dicht

• Problemen met inloggen?

14 april 2016

Op 10 april jl. is er een update geweest van het bibliotheeksysteem Wise. In deze nieuwe release Wise 6.3.3 wordt er bij uw wachtwoorden een verschil gemaakt tussen kleine letters en hoofdletters.

Bekijk details van Problemen met inloggen?

• Opening inburgeringsloket voor niet-vluchtelingen

18 maart 2016

Op dinsdag 26 april om 11.30 uur is de opening van het Inburgeringsloket voor niet-vluchtelingen in het Taalhuis. Mensen van buitenlandse komaf die niet gevlucht zijn maar wel een inburgeringsexamen moeten doen, kunnen vanaf die datum terecht in het Taalhuis.

Bekijk details van Opening inburgeringsloket voor niet-vluchtelingen

• Boekenweek 2016

11 maart 2016

In de bibliotheek hangen mooie, grappige en inspirerende verhalen en gedichten. Wilt u deze verhalen en gedichten thuis rustig nog eens lezen? Bij de Boekenweek-display liggen deze gedichten en verhalen en deze kunt u kosteloos meenemen.

Bekijk details van Boekenweek 2016

• Leuke workshops in het FabLab!

4 maart 2016

Momenteel zijn er 5 leuke workshops te volgen in het Fablab. Zelf een t-shirt bedrukken, iets maken met de 3D printer, tekenen met de 3D pen, lasergraveren... het kan allemaal.

Bekijk details van Leuke workshops in het FabLab!

• Meet & greet makers Boer Boris boeken: Ted van Lieshout en Philip Hopman

1 maart 2016

Wie kent niet de boeken van Boer Boris voor kinderen van ongeveer 2 t/m 5 jaar? Ted van Lieshout schrijft de verhalen en Philip Hopman maakt de tekeningen. En dat doen ze goed, want de boeken zijn erg succesvol! Beide auteurs zijn op 19 maart om 14.00 uur bij Silvester Boek en Spel in de Dorpsstraat van Zoetermeer. Zij vertellen, lezen voor, beantwoorden vragen en tekenen voor de kinderen en hun begeleiders.

Bekijk details van Meet & greet makers Boer Boris boeken: Ted van Lieshout en Philip Hopman

• Literary Book Lovers Club zoekt leden

29 februari 2016

Heeft u interesse in een Engelse leeskring? De Literary Book Lovers Club gaat bij voldoende belangstelling van start op woensdagochtenden van 10.00 – 12.00 uur, in de Leeskamer van de Hoofdbibliotheek.

Bekijk details van Literary Book Lovers Club zoekt leden

• Ledenkorting op tijdschrift de Boekensalon

16 februari 2016

De Boekensalon is hét tijdschrift voor lezers en leesclubs. Bibliotheekleden kunnen nu extra voordelig kennismaken met dit tijdschrift. Neem een jaarabonnement, ontvang 25% korting én een gratis boekenpakket als welkomstgeschenk!

Bekijk details van Ledenkorting op tijdschrift de Boekensalon

• Hoofdbibliotheek verhuist tijdelijk naar Duitslandlaan 440

4 februari 2016

Het komende jaar wordt gestart met de renovatie van het Stadhuiscomplex. In dit pand bevinden zich ook de Hoofdbibliotheek, de Volksuniversiteit, Meerpunt, JIP, Mooi Zoetermeer, VIP en Gilde Samenspraak. De verbouwingswerkzaamheden zijn omvangrijk en hebben tot gevolg dat de Hoofdbibliotheek en haar inwonende partners tijdelijk elders moeten worden gehuisvest. De renovatieperiode neemt zeker een jaar in beslag.

Bekijk details van Hoofdbibliotheek verhuist tijdelijk naar Duitslandlaan 440