Resultaat 111 - 120 (van 252)

 • Nog bezig met online cursus van Bibliotheek/HEMA-academie?

  14 juni 2016

  Volgt u op dit moment een online cursus uit het aanbod van de Bibliotheek/HEMA-academie? Let dan op: u heeft bericht ontvangen dat u tot na de zomer de tijd heeft om de cursus af te maken. Daarna verdwijnt de cursus uit het aanbod van de Bibliotheek. De reden is de complete vernieuwing van het online cursusaanbod.

  Bekijk details van Nog bezig met online cursus van Bibliotheek/HEMA-academie?

 • Feestelijke opening BoekStart voorleeshoek bij Liefjes Tante Suus

  9 juni 2016

  Op donderdag 23 juni a.s. wordt de rode loper uitgerold bij Kinderopvang Liefjes Tante Suus. Van 10.00 uur tot 10.30 uur vindt de feestelijke opening van BoekStart in de Kinderopvang op deze locatie plaats door de wethouder van Onderwijs, Isabelle Vugs, een medewerker van Bibliotheek Zoetermeer, en de directeur, de locatiemanager en de voorleescoördinator van Liefjes Tante Suus.

  Bekijk details van Feestelijke opening BoekStart voorleeshoek bij Liefjes Tante Suus

 • Zoeken naar je favoriete boeken!

  9 juni 2016

  Het hoeft voor kinderen helemaal niet moeilijk te zijn om een leuk en goed leesboek te vinden. Op het internet zijn meerdere websites die ze een heel eind op weg helpen om een passend boek te vinden, helemaal afgestemd op de smaak van uw kind. Zijn vriendschap of sport hun favoriete thema's? Spannende boeken? Of boeken met waargebeurde of grappige verhalen?

  Bekijk details van Zoeken naar je favoriete boeken!

 • Start verbouwing Stadhuis en Bibliotheek

  2 juni 2016

  Met het doorbreken van de muur tussen Bibliotheek en Stadhuis is de verbouwing van het Stadhuis nu echt begonnen! Stadhuis en Bibliotheek zullen na de grote verbouwing in één pand verder gaan. Taco Kuiper (wethouder), Joke Mos (directeur bibliotheek) en Rob Steijn (directeur Dura Vermeer) bundelden hun krachten om deze belangrijke vernieuwing in de stad waar te maken.

  Bekijk details van Start verbouwing Stadhuis en Bibliotheek

 • Feestelijke opening BoekStart voorleeshoek bij kinderdagverblijf Toverberg

  9 mei 2016

  Op donderdag 9 juni wordt de rode loper uitgerold bij kinderdagverblijf Toverberg van De Drie Ballonnen. Van 9.00 tot 9.30 uur vindt de feestelijke opening van BoekStart in de Kinderopvang op deze locatie plaats in aanwezigheid van de wethouder van Onderwijs Isabelle Vugs, een medewerker van de Bibliotheek en de directeur, de locatiemanager en voorleescoördinator van De Drie Ballonnen.

  Bekijk details van Feestelijke opening BoekStart voorleeshoek bij kinderdagverblijf Toverberg

 • Peutervoorlezen in de Hoofdbibliotheek, vanaf 4 juni ook iedere zaterdagochtend

  28 april 2016

  Vanaf 4 juni breiden we het voorlezen in de Hoofdbibliotheek uit naar de zaterdagmorgen. Iedere zaterdagmorgen wordt in de Hoofdbibliotheek voorgelezen aan peuters van 2 t/m 4 jaar. Natuurlijk blijven we ook iedere woensdagochtend voorlezen in alle bibliotheekvestigingen.

  Bekijk details van Peutervoorlezen in de Hoofdbibliotheek, vanaf 4 juni ook iedere zaterdagochtend

 • Verkiezing Belangrijkste Boek

  28 april 2016

  Welk boek heeft een cruciale rol gespeeld op een belangrijk moment in uw leven? Welk boek heeft uw kijk op de wereld veranderd? Welk boek vond u gewoon prachtig, onvergetelijk, ontroerend of indrukwekkend? Kortom: wat is voor u het belangrijkste boek?

  Bekijk details van Verkiezing Belangrijkste Boek

 • Moederdagcadeaus maken in het FabLab

  26 april 2016

  Zelf een moederdagcadeau maken? In het FabLab kan het! In de meivakantie zijn diverse inloopworkshops om een moederdagcadeau te maken.

  Bekijk details van Moederdagcadeaus maken in het FabLab

 • Parkeergarage Engelandlaan vanaf 2 mei dicht

  20 april 2016

  Vanaf maandag 2 mei wordt de kleine parkeergarage aan de Engelandlaan afgesloten. Deze ruimte is nodig voor zowel de voorbereidingswerkzaamheden als de daadwerkelijke verbouwing van het nieuwe Stadhuiscomplex. Alternatieve parkeermogelijkheden in de buurt zijn de parkeergarages aan de Duitslandlaan en Luxemburglaan.

  Bekijk details van Parkeergarage Engelandlaan vanaf 2 mei dicht

 • Problemen met inloggen?

  14 april 2016

  Op 10 april jl. is er een update geweest van het bibliotheeksysteem Wise. In deze nieuwe release Wise 6.3.3 wordt er bij uw wachtwoorden een verschil gemaakt tussen kleine letters en hoofdletters.

  Bekijk details van Problemen met inloggen?