Resultaat 181 - 190 (van 231)

• Bibliotheek zoekt nieuw lid voor Raad van Toezicht

15 april 2014

Vanwege het vertrek van een van de leden is de Bibliotheek op zoek naar kandidaten voor de functie Lid van de Raad van Toezicht

Bekijk details van Bibliotheek zoekt nieuw lid voor Raad van Toezicht

• Speciaal voor opa's en oma's!

27 maart 2014

De meivakantie komt eraan! Krijgt u kleinkinderen te logeren en bent u alvast op zoek naar leuke voorleesboeken die passen bij hun interesses? Maak dan gebruik van de Logeertas!

Bekijk details van Speciaal voor opa's en oma's!

• Hoofdbieb zoekt twee servicemedewerkers

25 maart 2014

Wij zijn per 1 mei 2014 op zoek naar twee servicemedewerkers voor het team Hoofdbibliotheek.

Bekijk details van Hoofdbieb zoekt twee servicemedewerkers

• De politiek steunt de bieb!

24 maart 2014

rots waren we, toen tijdens de campagnetijd voor de gemeenteraadsverkiezingen twee landelijke kopstukken van D66, Paul van Meenen en Pia Dijkstra, een bezoek brachten aan Bibliotheek Zoetermeer.

Bekijk details van De politiek steunt de bieb!

• Winnaars kwartfinale Voorleeswedstrijd

14 maart 2014

Sanne Blok van basisschool De paradijsvogel uit Den Haag en Gisella Brunt van basisschool Prins Maurits uit Delft hebben woensdagmiddag 12 maart in het CKC de regionale kwartfinale van de Nationale Voorleeswedstrijd gewonnen. Zij zullen op 16 april in Rotterdam de provincie Zuid-Holland vertegenwoordigen in de provinciale halve finale. En wellicht wordt één van hen wel de Nationale Voorleeskampioen 2014!

Bekijk details van Winnaars kwartfinale Voorleeswedstrijd

• Bibliotheek in de verkiezingsprogramma's

3 maart 2014

Op 19 maart vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Een belangrijk moment: u brengt een stem uit op één van de politieke partijen en oefent daarmee invloed uit op het beleid in Zoetermeer. Ook voor de bibliotheek zijn de verkiezingen belangrijk. De bibliotheek vindt het belangrijk dat zij haar dienstverlening aan alle Zoetermeerders kan voortzetten, ondanks de bezuinigingen.

Bekijk details van Bibliotheek in de verkiezingsprogramma's

• Het is maar hoe je het bekijkt

24 februari 2014

Emmy Rijsdijk verzorgt namens de bibliotheek regelmatig literaire introductie bij films in Cine-Utopia.

Bekijk details van Het is maar hoe je het bekijkt

• Bibliotheek biedt legaal alternatief voor piraterij

11 februari 2014

In de opgelaaide discussie over piraterij rondom e-books bieden bibliotheken een legaal alternatief. Voor de circa 4 miljoen leden die e-books willen lezen via de Bibliotheek wordt een vergoeding betaald aan de uitgevers, die op hun beurt deze inkomsten delen met de auteurs. Onlangs werd bekend dat in Nederland het aantal mensen dat illegaal aangeboden e-books downloadt, stijgt ten opzichte van een jaar geleden. Slechts voor 10% van de e-books wordt betaald tegenover 12% vorig jaar, zo blijkt uit...

Bekijk details van Bibliotheek biedt legaal alternatief voor piraterij

• Blog Joke Mos: de bibliotheek vindt zichzelf opnieuw uit

7 februari 2014

De bibliotheek moet zichzelf opnieuw uitvinden.

Bekijk details van Blog Joke Mos: de bibliotheek vindt zichzelf opnieuw uit

• Bibliotheek steunt petitie Gemeenteraad tegen sluiting IC Langeland

7 februari 2014

Zorgverzekeraars, onder aanvoering van CZ, willen de Spoedeisende Hulp en Intensive Care van het LangeLand ziekenhuis sluiten. Als dat gebeurt, moeten de 170000 bewoners van Zoetermeer en omstreken naar Den Haag, Leiden, Gouda of Delft in acute nood.

Bekijk details van Bibliotheek steunt petitie Gemeenteraad tegen sluiting IC Langeland