Resultaat 11 - 20 (van 233)

• Belastingservicepunt in Bibliotheek

22 februari 2019

Wees geen dief van je eigen portemonnee. Hulp bij digitale belastingaangifte en aanvragen van toeslagen. Veel Nederlanders lopen geld mis, omdat ze geen toeslagen aanvragen, waar ze wel recht op hebben of laten geld bij de belastingaangifte liggen. Vanaf nu kun je dit voorkomen! Vanaf 5 maart as. kun je bij het Belastingservicepunt in Bibliotheek Zoetermeer terecht voor al je vragen over je belastingaangifte of je kunt samen met een vrijwilliger je aangifte invullen.

Bekijk details van Belastingservicepunt in Bibliotheek

• Biebpanel

19 februari 2019

Vanaf week 12 worden onze leden actief per e-mail benaderd door het Probiblio Biebpanel onderzoek met de vraag of er interesse is voor deelname aan het panel.

Bekijk details van Biebpanel

• Klantenonderzoek

5 februari 2019

In samenwerking met de branche organisatie Probiblio en Koos Service Design is Bibliotheek Zoetermeer een project gestart om de klantervaring van onze bibliotheek in kaart te brengen. Voor dit onderzoek worden deze week klanten uit ons klantenbestand benaderd.

Bekijk details van Klantenonderzoek

• Wijzigen verlengen of reserveren

3 januari 2019

Vanaf 1 januari 2019 ontvang je direct na het reserveren of verlengen van bibliotheek-items een bevestigingsmail. Met de groene en rode vakjes in de verlengmail zie je in één oogopslag wat je wel of niet hebt verlengd. Let op, dit betekent nog niet dat de gereserveerde items voor je klaar liggen. Daarover ontvang je een aparte mail. Mocht je geen prijs stellen op een bevestigingsmail dan kun je deze uitschakelen bij het inloggen in je account (wijzigen lenergegevens).

Bekijk details van Wijzigen verlengen of reserveren

• Winterprogramma

19 december 2018

Nieuwsgierig naar de activiteiten in het Forum voor de komende maanden? Bekijk dan snel de nieuwe programmaflyer met een greep uit de vele leuke en leerzame activiteiten voor jong en oud!

Bekijk details van Winterprogramma

• 09 december gesloten

13 november 2018

Op zondag 09 december is het Forum de gehele dag gesloten wegens groot technisch onderhoud. Op maandag 10 december is iedereen weer van harte welkom voor al onze services!

Bekijk details van 09 december gesloten

• Stem op Jas van Taal!

8 november 2018

We zijn supertrots dat ons poëzieproject Jas van Taal is genomineerd voor de Zoetermeerse Publieksprijs Kunst en Cultuur 2018. De nominaties staan in het Streekblad van 8 november. Natuurlijk vragen we iedereen om op Jas van Taal te stemmen!

Bekijk details van Stem op Jas van Taal!

• Opnames gedichtenwedstrijd Poëtisch wachten

1 oktober 2018

In juli 2018 hield de Bibliotheek een poëziewedstrijd. Zoetermeerders konden korte gedichten insturen voor de telefooncentrale van het Forum.

Bekijk details van Opnames gedichtenwedstrijd Poëtisch wachten

• Een greep uit de activiteiten in het najaar

12 september 2018

Tijdens de UITmarkt op zaterdag 15 september presenteert de Bibliotheek het diverse aanbod aan activiteiten voor jong en oud in het Forum voor het komende najaar.

Bekijk details van Een greep uit de activiteiten in het najaar

• 5 Tips om te blijven lezen na je vakantie

13 augustus 2018

Lees je ook veel meer tijdens de zomer(vakantie), maar hoe hou je die goede gewoonte ook na de vakantie vast? We geven je een aantal tips:

Bekijk details van 5 Tips om te blijven lezen na je vakantie