Resultaat 11 - 20 (van 262)

• ZOmer in het Hart

6 juli 2020

Zomers jeugdprogramma op het gloednieuwe terras ‘ZOmer in het Hart’. Op woensdagmiddag 8 juli om 12:00 uur wordt het gloednieuwe terras van Museum de Voorde, Bibliotheek Zoetermeer en het Forum Café feestelijk geopend door Burgemeester Lokker op het Stadhuisplein. Gedurende de hele zomer kun je heerlijk om het zonnige terras zitten, lunchen, lekkere drankjes drinken terwijl kinderen de hele zomer aan allerlei leuke activiteiten kunnen deelnemen. Het terras is van dinsdag t/m zondag geopend van 12:00...

Bekijk details van ZOmer in het Hart

• Jaarbericht 2019

3 juli 2020

Het jaar 2019 in één woord? Doorpakken! En dat geldt ook voor dit beknopte jaarbericht, dat je van titel tot nawoord in vijf minuten kunt lezen. We vertellen je graag hoe we ons hebben ingezet voor onze hoofdvestiging het Forum en de wijkbibliotheken om heel veel inspirerende dienstverlening voor iedereen in Zoetermeer te realiseren.

Bekijk details van Jaarbericht 2019

• VakantieBieb 2020: een zomer vol verhalen

1 juli 2020

Van 1 juli t/m 31 augustus 2020 is de VakantieBieb weer open. In deze app kunnen Nederlanders deze zomer naast e-books nu ook genieten van luisterboeken. Met de VakantieBieb beleeft iedereen een zomer vol verhalen: jong en oud, leden en niet-leden van de Bibliotheek.

Bekijk details van VakantieBieb 2020: een zomer vol verhalen

• Vakantielezen

1 juli 2020

Ga mee op reis! Een leuke zomeractiviteit voor de groepen 3 en 4 van Bibliotheek Zoetermeer. Vanuit de achtertuin op schattenjacht in 6 verschillende landen… Dat kan met de thuiseditie van Vakantielezen: een website met zomerse opdrachten en spelletjes voor het hele gezin. Met Vakantielezen wil de Bibliotheek gezinnen stimuleren om ook in de zomervakantie aandacht te besteden aan taal en lezen.

Bekijk details van Vakantielezen

• Studeren in het Forum

18 juni 2020

Bibliotheek stelt trainingsruimte beschikbaar voor studenten.

Bekijk details van Studeren in het Forum

• We zijn weer open

25 mei 2020

De bibliotheken gaan weer open. Wat moet je weten? Wat zijn we blij dat we weer opengaan! Alle medewerkers hebben je gemist. Natuurlijk zijn er maatregelen om iedereen veilig te houden. Lees alles door en bereid je voor op je bezoek.

Bekijk details van We zijn weer open

• Opening bibliotheken

8 mei 2020

De opening van Forum en wijkvestigingen is in voorbereiding. Op de persconferentie van 6 mei werd bekend gemaakt dat bibliotheken weer snel open mogen. We zijn daar erg blij mee! Om dit op een veilige manier te kunnen doen is wat meer tijd nodig.

Bekijk details van Opening bibliotheken

• Afhaalservice in Forum per 28 april

22 april 2020

Per 28 april opent de bibliotheek in het Forum een afhaalpunt voor gereserveerde boeken, van maandag t/m vrijdag tussen 12.30 en 16.30 bij de ingang Stadhuisplein.

Bekijk details van Afhaalservice in Forum per 28 april

• Gratis online Bieb-Hulp voor thuisleren

22 april 2020

De scholen zijn nu al een aantal weken gesloten. Met vallen en opstaan ondersteunen ouders hun kinderen met het schoolwerk. Meestal gaat dit goed, maar soms ook wat minder. De Bibliotheek Zoetermeer wil ouders hierbij graag ondersteunen. Grammatica, rekenen, spellen en lezen. Kan jouw kind wat extra ondersteuning gebruiken? De bibliotheek start vanaf de meivakantie speciaal met de gratis online Bieb-Hulp.

Bekijk details van Gratis online Bieb-Hulp voor thuisleren

• Bibliotheek Forum Zoetermeer finaleplaats verkiezing Beste Bibliotheek 2020

6 maart 2020

De shortlist van de verkiezing van de Beste Bibliotheek van Nederland 2020 is bekend. Uit de 22 binnengekomen nominaties koos de vakjury van Bibliotheekblad deze finalisten: de bblthk Wageningen, Forum Groningen, Forum Zoetermeer, het Huis van Eemnes en LocHal Tilburg.

Bekijk details van Bibliotheek Forum Zoetermeer finaleplaats verkiezing Beste Bibliotheek 2020