Resultaat 11 - 20 (van 247)

 • Magisch Zoetermeer

  6 december 2019

  Koop een kerstbal en maak een oudere blij! Tussen 7 en 24 december doet het Forum en de wijkbibliotheken weer mee aan Magisch Zoetermeer, een initiatief voor eenzame ouderen in Zoetermeer. In deze periode kun je een speciale kerstbal kopen voor € 5,-. Schrijf een wens voor een oudere op het bijgevoegde wenskaartje en hang deze in de kerstboom in de Passage. Regelmatig worden, tijdens de actieperiode maar ook nog hierna, wensen vervuld.

  Bekijk details van Magisch Zoetermeer

 • Kinderboekenweek 2019

  30 september 2019

  Mis het niet en kom naar het Kinderboekenfestival in het Forum op 5 oktober 2019! Bibliotheek Zoetermeer organiseert op zaterdag 5 oktober van 10.00 tot 16.00 uur een Kinderboekenfestival in het Forum (Stadhuisplein 1). Deze feestdag, voor kinderen van 4 t/m 11 jaar, vol boeken, theater en creatieve activiteiten, is gratis te bezoeken.

  Bekijk details van Kinderboekenweek 2019

 • Najaarsprogramma 2019

  10 september 2019

  Ook in het najaar zijn er weer vele leuke, informatieve en creatieve activiteiten voor jong en oud te beleven in het Forum. Bekijk de highlight's van het najaarsprogramma in de flyer en wacht niet te lang bij het bestellen van tickets.

  Bekijk details van Najaarsprogramma 2019

 • Bibliotheek Zoetermeer opnieuw gecertificeerd

  21 augustus 2019

  Bibliotheek Zoetermeer heeft een officieel kwaliteitscertificaat ontvangen van de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT). Hiermee voldoet de organisatie aan de kwaliteitsnormen van Kwaliteit in Beeld die gelden voor Bibliotheken, Cultuurcentra en Taalhuizen. De laatste toetsing was vier jaar geleden.

  Bekijk details van Bibliotheek Zoetermeer opnieuw gecertificeerd

 • Zomeractiviteiten voor de jeugd

  19 juli 2019

  Vervelen hoeft niet, deze zomer! Voor kinderen vanaf 7 jaar worden elke donderdagmiddag activiteiten georganiseerd rondom verschillende thema's: Film, Proefjes dag, Magie, Robots, Bouwen, Superhelden/heldinnen. Bekijk snel het hele programma en kom ook langs met je vrienden en vriendinnen!

  Bekijk details van Zomeractiviteiten voor de jeugd

 • Motie aangenomen: onderzoek wijkbibliotheken als Huis van de Wijk

  2 juli 2019

  De gemeenteraad heeft op 1 juli tijdens het voorjaarsdebat besluiten genomen over de bezuinigingsvoorstellen van het college. Zo ook over het sluiten van bibliotheekvestigingen Rokkeveen en Oosterheem. De raad toonde zich niet enthousiast over deze sluiting.

  Bekijk details van Motie aangenomen: onderzoek wijkbibliotheken als Huis van de Wijk

 • Petitie Houd de Bibliotheek in de wijk!

  18 juni 2019

  Houd de Bibliotheek in de wijk! De gemeente is van plan de bibliotheekvestigingen in de wijken Rokkeveen en Oosterheem te sluiten. De reden: bezuinigingen. Als dat plan doorgaat kunnen onze bezoekers vanaf 2022 alleen nog in het Forum terecht. Dat kan anders!

  Bekijk details van Petitie Houd de Bibliotheek in de wijk!

 • Gemeente oppert sluiting wijkbibliotheken

  29 mei 2019

  De gemeente heeft het voornemen om bibliotheekvestigingen Rokkeveen en Oosterheem te sluiten. We krijgen veel reacties van inwoners die hiervan geschrokken zijn.

  Bekijk details van Gemeente oppert sluiting wijkbibliotheken

 • Werkzaamheden bibliotheeksysteem

  10 mei 2019

  De catalogus, Mijn menu en Bibliotheek Wise app zijn zondag 12 mei vanaf 18.30 uur tot ca. 7.00 uur tijdelijk niet beschikbaar wegens groot onderhoud aan het bibliotheeksysteem.

  Bekijk details van Werkzaamheden bibliotheeksysteem

 • Meivakantieactiviteiten

  17 april 2019

  Kinderen hoeven zich niet te vervelen deze meivakantie! Rondom Pasen en tijdens de meivakantie zijn er veel toffe activiteiten voor kinderen van ca. 6 tot 12 jaar in het Forum. Zo is er een Harry Potterdag, een Ridder en Prinsessendag en een Dinodag. Bekijk hieronder welke activiteiten en wanneer. Zien we je dan?

  Bekijk details van Meivakantieactiviteiten