Resultaat 211 - 220 (van 235)

• Nieuw! Peutervoorlezen op basisschool De Traingel

3 september 2013

Vanwege het sluiten van wijkbibliotheek Seghwaert wordt vanaf heden één keer per maand voorgelezen op een nieuwe locatie in Seghwaert. Op iedere eerste woensdag van de maand zijn alle peuters uit de wijk welkom op basisschool De Triangel (Vlasakker 33-35) van 9.30 tot 10.00 uur. De inloop is vanaf 9.15 uur. U wordt ontvangen met koffie, thee en limonade.

Bekijk details van Nieuw! Peutervoorlezen op basisschool De Traingel

• Nieuwe leeskringleden gezocht

22 juli 2013

Er zijn weer plaatsen vrij in enkele van onze (nieuwe) leeskringen in de Hoofdbibliotheek. Bent u een enthousiaste lezer en heeft u interesse? Bij inschrijving voor 1 september hoeft u voor 2013 geen deelnamekosten te betalen.

Bekijk details van Nieuwe leeskringleden gezocht

• Zomeractie boekverkoop

18 juli 2013

Vanaf 19 juli starten we in de Hoofdbibliotheek met de dagelijkse verkoop van afgeschreven boeken. Deze zomeractie duurt t/m eind augustus. Alle afgeschreven boeken kosten €1,00 en 6 boeken voor de prijs van 5! De boekverkoop vindt plaats op de begane grond, schuin tegenover de informatiebalies.

Bekijk details van Zomeractie boekverkoop

• Blog Joke Mos over Andreas!

16 juli 2013

Dit is de laatste blog voor de zomervakantie, in september schrijft Joke Mos elke twee weken weer over een nieuw onderwerp. Deze editie staat Joke nog even stil bij het verlies van onze gewaardeerde collega Andreas Pattisina.

Bekijk details van Blog Joke Mos over Andreas!

• Gratis app met e-books voor op vakantie!

11 juli 2013

VakantieBieb is een gratis app waarmee ruim 50 e-books te lezen zijn. Ideaal voor op vakantie! De app is te vinden in de App Store en Google Play Store en te downloaden op tablet en smartphone.

Bekijk details van Gratis app met e-books voor op vakantie!

• Cultuur in Zoetermeer

8 juli 2013

Er gebeurt al veel op cultureel gebied in Zoetermeer, maar het kan nog beter. Net als in andere new towns blijft het culturele aanbod in Zoetermeer achter. De stad staat voor de uitdaging cultuur op een niveau te krijgen dat past bij een stad van 120.000 inwoners.

Bekijk details van Cultuur in Zoetermeer

• Bibliotheek gesloten op dinsdag 9 juli

4 juli 2013

Op dinsdag 9 juli zijn alle bibliotheekvestigingen in Zoetermeer gesloten vanwege het overlijden van één van onze dierbare collega's. De bibliotheken zijn ook telefonisch niet bereikbaar.

Bekijk details van Bibliotheek gesloten op dinsdag 9 juli

• Korting bij SnowWorld

17 juni 2013

Als lid van de bibliotheek krijgt u €5,00 korting op een skipas naar keuze bij SnowWorld Zoetermeer. Deze aanbieding geldt het hele jaar. De korting ontvangt u bij de kassa van SnowWorld op vertoon van uw bibliotheekpas.

Bekijk details van Korting bij SnowWorld

• Blog Joke Mos - Het boek of de film?

17 juni 2013

Boek en film zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ook de bibliotheek levert een bijdrage aan het toegankelijk maken van literatuur. Lees erover in de blog!

Bekijk details van Blog Joke Mos - Het boek of de film?

• Officiële opening Volksuniversiteit

12 juni 2013

Op vrijdag 14 juni heeft wethouder Hans Haring officieel de ontvangstbalie van de Volksuniversiteit in de Hoofdbibliotheek geopend. Tegelijk met de opening lanceerde de Volksuniversiteit het nieuwe logo.

Bekijk details van Officiële opening Volksuniversiteit