Resultaat 231 - 240 (van 252)

 • Blog Joke Mos over Andreas!

  16 juli 2013

  Dit is de laatste blog voor de zomervakantie, in september schrijft Joke Mos elke twee weken weer over een nieuw onderwerp. Deze editie staat Joke nog even stil bij het verlies van onze gewaardeerde collega Andreas Pattisina.

  Bekijk details van Blog Joke Mos over Andreas!

 • Gratis app met e-books voor op vakantie!

  11 juli 2013

  VakantieBieb is een gratis app waarmee ruim 50 e-books te lezen zijn. Ideaal voor op vakantie! De app is te vinden in de App Store en Google Play Store en te downloaden op tablet en smartphone.

  Bekijk details van Gratis app met e-books voor op vakantie!

 • Cultuur in Zoetermeer

  8 juli 2013

  Er gebeurt al veel op cultureel gebied in Zoetermeer, maar het kan nog beter. Net als in andere new towns blijft het culturele aanbod in Zoetermeer achter. De stad staat voor de uitdaging cultuur op een niveau te krijgen dat past bij een stad van 120.000 inwoners.

  Bekijk details van Cultuur in Zoetermeer

 • Bibliotheek gesloten op dinsdag 9 juli

  4 juli 2013

  Op dinsdag 9 juli zijn alle bibliotheekvestigingen in Zoetermeer gesloten vanwege het overlijden van één van onze dierbare collega's. De bibliotheken zijn ook telefonisch niet bereikbaar.

  Bekijk details van Bibliotheek gesloten op dinsdag 9 juli

 • Korting bij SnowWorld

  17 juni 2013

  Als lid van de bibliotheek krijgt u €5,00 korting op een skipas naar keuze bij SnowWorld Zoetermeer. Deze aanbieding geldt het hele jaar. De korting ontvangt u bij de kassa van SnowWorld op vertoon van uw bibliotheekpas.

  Bekijk details van Korting bij SnowWorld

 • Blog Joke Mos - Het boek of de film?

  17 juni 2013

  Boek en film zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ook de bibliotheek levert een bijdrage aan het toegankelijk maken van literatuur. Lees erover in de blog!

  Bekijk details van Blog Joke Mos - Het boek of de film?

 • Officiële opening Volksuniversiteit

  12 juni 2013

  Op vrijdag 14 juni heeft wethouder Hans Haring officieel de ontvangstbalie van de Volksuniversiteit in de Hoofdbibliotheek geopend. Tegelijk met de opening lanceerde de Volksuniversiteit het nieuwe logo.

  Bekijk details van Officiële opening Volksuniversiteit

 • Aanmelden voor Dappere Dino's training

  28 mei 2013

  Op woensdag 12 juni start de training Dappere Dino's. Deze preventieve groepstraining wordt georganiseerd door Meerpunt en is bestemd voor kinderen van 6-8 jaar van wie de ouders gescheiden zijn. De training is bedoeld om kinderen beter om te laten gaan met de veranderingen tijdens en na de scheiding.

  Bekijk details van Aanmelden voor Dappere Dino's training

 • Per 1 juni nog meer voordeel!

  27 mei 2013

  Vier nieuwe provincies sluiten per 1 juni aan bij het loyaliteitsprogramma 'Voordeel met je Biebpas'. Dat betekent nog meer voordeel voor leden van de bibliotheek.

  Bekijk details van Per 1 juni nog meer voordeel!

 • Blog Joke Mos: lezen begint op jonge leeftijd

  21 mei 2013

  Misschien denkt u dat het lezen pas begint op de basisschool. Maar niets is minder waar. Gedurende de eerste paar jaar van een kinderleven wordt namelijk de basis gelegd voor de woordenschat van het kind.

  Bekijk details van Blog Joke Mos: lezen begint op jonge leeftijd