Resultaat 21 - 30 (van 262)

 • Gratis hulp bij belastingaangifte in de Bibliotheek

  21 februari 2020

  Nu en in de toekomst kun je jouw belastingzaken digitaal invullen bij de bibliotheek. Het Geldpunt staat tijdens de belastingperiode (maart t/m mei) elke dinsdag en vrijdag voor je klaar. Heb je een werkende DigiD? En alle gegevens bij de hand die nodig zijn voor de aangifte? Dan kan je vanaf dinsdag 3 maart 2020 bij het Geldpunt terecht, zowel in hoofdvestiging het Forum als wijkbibliotheek Rokkeveen. Vul samen met een vrijwilliger, getraind door de Formulieren Brigade, jouw belastingaangifte in....

  Bekijk details van Gratis hulp bij belastingaangifte in de Bibliotheek

 • Nieuw in 2020!

  15 januari 2020

  Wat is er nieuw in 2020?

  Bekijk details van Nieuw in 2020!

 • Programma voorjaar 2020

  23 december 2019

  Ook in het voorjaar zijn er weer vele leuke, informatieve en creatieve activiteiten voor jong en oud te beleven in het Forum. Bekijk het voorproefje van het voorjaarsprogramma in de flyer en wacht niet te lang bij het bestellen van tickets.

  Bekijk details van Programma voorjaar 2020

 • Studenten weer welkom in raadszaal

  17 december 2019

  Per januari 2020 openen Gemeente en Bibliotheek Zoetermeer opnieuw de deuren van de raadszaal in het Stadhuis-Forum voor studenten. Elke woensdag tot en met zondag kunnen ze daar in stilte komen studeren. Bibliotheek en gemeente komen daarmee tegemoet aan de grote behoefte aan studeerplekken onder Zoetermeerse jongeren.

  Bekijk details van Studenten weer welkom in raadszaal

 • Joris Kerstboom

  6 december 2019

  Joris’ Kerstboom staat (net als vorig jaar) van 9 t/m 23 december in alle vestigingen van de Bibliotheek. Loop langs en hang voor jouw dierbare een kerstbal met kerstgedachte tussen de dennentakken!

  Bekijk details van Joris Kerstboom

 • Magisch Zoetermeer

  6 december 2019

  Koop een kerstbal en maak een oudere blij! Tussen 7 en 24 december doet het Forum en de wijkbibliotheken weer mee aan Magisch Zoetermeer, een initiatief voor eenzame ouderen in Zoetermeer. In deze periode kun je een speciale kerstbal kopen voor € 5,-. Schrijf een wens voor een oudere op het bijgevoegde wenskaartje en hang deze in de kerstboom in de Passage. Regelmatig worden, tijdens de actieperiode maar ook nog hierna, wensen vervuld.

  Bekijk details van Magisch Zoetermeer

 • Kinderboekenweek 2019

  30 september 2019

  Mis het niet en kom naar het Kinderboekenfestival in het Forum op 5 oktober 2019! Bibliotheek Zoetermeer organiseert op zaterdag 5 oktober van 10.00 tot 16.00 uur een Kinderboekenfestival in het Forum (Stadhuisplein 1). Deze feestdag, voor kinderen van 4 t/m 11 jaar, vol boeken, theater en creatieve activiteiten, is gratis te bezoeken.

  Bekijk details van Kinderboekenweek 2019

 • Najaarsprogramma 2019

  10 september 2019

  Ook in het najaar zijn er weer vele leuke, informatieve en creatieve activiteiten voor jong en oud te beleven in het Forum. Bekijk de highlight's van het najaarsprogramma in de flyer en wacht niet te lang bij het bestellen van tickets.

  Bekijk details van Najaarsprogramma 2019

 • Bibliotheek Zoetermeer opnieuw gecertificeerd

  21 augustus 2019

  Bibliotheek Zoetermeer heeft een officieel kwaliteitscertificaat ontvangen van de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT). Hiermee voldoet de organisatie aan de kwaliteitsnormen van Kwaliteit in Beeld die gelden voor Bibliotheken, Cultuurcentra en Taalhuizen. De laatste toetsing was vier jaar geleden.

  Bekijk details van Bibliotheek Zoetermeer opnieuw gecertificeerd

 • Zomeractiviteiten voor de jeugd

  19 juli 2019

  Vervelen hoeft niet, deze zomer! Voor kinderen vanaf 7 jaar worden elke donderdagmiddag activiteiten georganiseerd rondom verschillende thema's: Film, Proefjes dag, Magie, Robots, Bouwen, Superhelden/heldinnen. Bekijk snel het hele programma en kom ook langs met je vrienden en vriendinnen!

  Bekijk details van Zomeractiviteiten voor de jeugd