Resultaat 51 - 60 (van 262)

 • Lekker veel lezen en lenen in de zomervakantie!

  24 juni 2018

  Jeugdleden van de bibliotheek kunnen in de maanden juli en augustus extra veel lenen. Normaal kunnen kinderen 10 boeken tegelijk lenen, maar in de zomervakantie mogen ze 20 boeken of andere materialen mee naar huis nemen. Hiermee geeft de bibliotheek aandacht aan het belang van zomerlezen. Het is belangrijk dat kinderen blijven lezen tijdens de zomervakantie, zodat hun leesniveau op peil blijft!

  Bekijk details van Lekker veel lezen en lenen in de zomervakantie!

 • Activiteiten tijdens zomervakantie

  22 juni 2018

  Tijdens de zomervakantie hoef je je niet te vervelen! Kom naar het Forum en neem deel aan de diverse zomeractiviteiten.

  Bekijk details van Activiteiten tijdens zomervakantie

 • Wachtwoord instellen

  18 juni 2018

  Wachtwoord instellen als je nog een pincode hebt.

  Bekijk details van Wachtwoord instellen

 • Jaarbericht 2017

  15 juni 2018

  2017 was voor Bibliotheek Zoetermeer een spannend jaar met een mooi hoogtepunt. Na vier jaar voorbereiding was het zo ver en kwam onze droom: het Forum Zoetermeer, tot leven.

  Bekijk details van Jaarbericht 2017

 • Documentaires via DocsOnline

  14 mei 2018

  Sinds 1 maart hebben bibliotheekleden gratis toegang tot twintig documentaires van DocsOnline. De documentaires zijn eerst alleen in de Bibliotheek te bekijken, en later dit jaar ook thuis.

  Bekijk details van Documentaires via DocsOnline

 • Studeren in de Bibliotheek

  7 mei 2018

  "Je moeder, je broertje, de bouwvakkers bij de buren, Grumpy Cat, vloggers, bloggers, Ronnie, Kleine, likes, apps..." Ze leiden alleen maar af. Wil jij studeren zonder afleiding? In de bieb heb je rust aan je hoofd. Een tafel,een stoel, stilte. Meer heb je niet nodig. Vind je focus in de bieb. Dan slaag je straks glansrijk voor je examen. Laat je niet afleiden #BIEBMODUS."

  Bekijk details van Studeren in de Bibliotheek

 • FilmBieb

  5 april 2018

  Vanaf 1 maart presenteert Muziekweb de site filmbieb.nl. Naast film-dvd’s uit de collectie van de eigen bibliotheek, kunnen bibliotheekleden in Nederland via Filmbieb dvd’s lenen uit de collectie van Muziekweb. Ook kunnen via de site trailers worden bekeken en wordt er achtergrondinformatie over de beschikbare films en series gegeven.

  Bekijk details van FilmBieb

 • Bescherm je bibliotheekaccount met een beveiligd wachtwoord!

  14 maart 2018

  Tot voor kort ontving je als lid van de Bibliotheek een (eenmalig bruikbare) pincode om je bibliotheekaccount Mijn Menu te activeren, waarna je direct een nieuw wachtwoord moest aanmaken. Als je je tijdelijke pincode nog niet hebt veranderd in een wachtwoord, wordt de toegang tot Mijn Menu per donderdag 15 maart a.s. geblokkeerd. Je kunt dan via de optie 'Wachtwoord vergeten' een nieuwe toegang krijgen. Dit kan alleen als je e-mailadres bekend is bij de Bibliotheek.

  Bekijk details van Bescherm je bibliotheekaccount met een beveiligd wachtwoord!

 • Kinderjury 2018

  13 maart 2018

  De Nederlandse Kinderjury is dé prijs voor kinderboeken. In 2 leeftijdscategorieën (6 t/m 9 en 10 t/m 12 jaar) kunnen kinderen stemmen op hun favoriete boek van 2017.

  Bekijk details van Kinderjury 2018

 • Werkzaamheden aan e-bookplatform

  8 maart 2018

  Tussen 12 maart 6.00 uur en 14 maart 12.00 uur worden werkzaamheden uitgevoerd aan het e-bookplatform van de Bibliotheek. Wat merk je hiervan als je in die periode e-books wilt lenen?

  Bekijk details van Werkzaamheden aan e-bookplatform