Resultaat 1 - 10 (van 208)

• FilmBieb

5 april 2018

Vanaf 1 maart presenteert Muziekweb de site filmbieb.nl. Naast film-dvd’s uit de collectie van de eigen bibliotheek, kunnen bibliotheekleden in Nederland via Filmbieb dvd’s lenen uit de collectie van Muziekweb. Ook kunnen via de site trailers worden bekeken en wordt er achtergrondinformatie over de beschikbare films en series gegeven.

Bekijk details van FilmBieb

• Bescherm je bibliotheekaccount met een beveiligd wachtwoord!

14 maart 2018

Tot voor kort ontving je als lid van de Bibliotheek een (eenmalig bruikbare) pincode om je bibliotheekaccount Mijn Menu te activeren, waarna je direct een nieuw wachtwoord moest aanmaken. Als je je tijdelijke pincode nog niet hebt veranderd in een wachtwoord, wordt de toegang tot Mijn Menu per donderdag 15 maart a.s. geblokkeerd. Je kunt dan via de optie 'Wachtwoord vergeten' een nieuwe toegang krijgen. Dit kan alleen als je e-mailadres bekend is bij de Bibliotheek.

Bekijk details van Bescherm je bibliotheekaccount met een beveiligd wachtwoord!

• Kinderjury 2018

13 maart 2018

De Nederlandse Kinderjury is dé prijs voor kinderboeken. In 2 leeftijdscategorieën (6 t/m 9 en 10 t/m 12 jaar) kunnen kinderen stemmen op hun favoriete boek van 2017.

Bekijk details van Kinderjury 2018

• Werkzaamheden aan e-bookplatform

8 maart 2018

Tussen 12 maart 6.00 uur en 14 maart 12.00 uur worden werkzaamheden uitgevoerd aan het e-bookplatform van de Bibliotheek. Wat merk je hiervan als je in die periode e-books wilt lenen?

Bekijk details van Werkzaamheden aan e-bookplatform

• Boekenweek 2018

8 maart 2018

Het thema van de 83ste Boekenweek, die van zaterdag 10 t/m zondag 18 maart 2018 plaatsvindt, is Natuur. Natuur is alomvattend, meer dan alleen flora en fauna. De overweldigende natuur waartegen de mens zich nauwelijks kan verweren, is een romantisch idee. Laat je inspireren door de display's in alle bibliotheekvestigingen met de allermooiste boeken over de natuur.

Bekijk details van Boekenweek 2018

• Lijsttrekkersdebat zaterdag 10 maart

20 februari 2018

De gemeenteraadsverkiezingen komen weer aan. Op zaterdagmiddag 10 maart organiseert de Bibliotheek Zoetermeer een lijsttrekkersdebat waar alle lijsttrekkers en het publiek met elkaar in debat gaan over belangrijke onderwerpen die Zoetermeer bezig houden. De lijsttrekkers van alle zittende partijen hebben zich inmiddels aangemeld. Tevens is er vanaf 21 februari een inhoudelijke expositie te vinden in het Forum over de Gemeenteraadsverkiezingen op het Plein Stad & Vrije tijd.

Bekijk details van Lijsttrekkersdebat zaterdag 10 maart

• De BoekStartcoach op het consultatiebureau in Oosterheem

12 februari 2018

Op donderdag 22 februari a.s. vindt het officiële start- en fotomoment plaats van de Boekstartcoach. Op deze dag om 12.00 uur geeft Wethouder Vugs, in het bijzijn van vertegenwoordigers van JGZ-ZHW en Bibliotheek Zoetermeer, het officiële startsein voor het project.

Bekijk details van De BoekStartcoach op het consultatiebureau in Oosterheem

• Bibliotheek in het Forum gesloten op 25 januari vanaf 14.00 uur

23 januari 2018

I.v.m. de officiële opening van het Stadhuis-Forum is het Forum op donderdag 25 januari gesloten vanaf 14.00 uur.

Bekijk details van Bibliotheek in het Forum gesloten op 25 januari vanaf 14.00 uur

• Werkzaamheden bibliotheeksysteem

16 januari 2018

Catalogus, Mijn menu en Bibliotheek Wise app zondag 21 januari tijdelijk niet beschikbaar.

Bekijk details van Werkzaamheden bibliotheeksysteem

• Filmbieb

12 januari 2018

Bouw mee aan dé filmcollectie van Nederland! Staan je filmdvd's stof te verzamelen? Schenk ze aan Muziekweb en help ons dé filmcollectie van Nederland te bouwen. Deze filmcollectie komt in de loop van 2018 beschikbaar voor alle bibliotheekleden via www.filmbieb.nl.

Bekijk details van Filmbieb