Resultaat 1 - 10 (van 212)

• Wachtwoord instellen

18 juni 2018

Wachtwoord instellen als je nog een pincode hebt.

Bekijk details van Wachtwoord instellen

• Jaarbericht 2017

15 juni 2018

2017 was voor Bibliotheek Zoetermeer een spannend jaar met een mooi hoogtepunt. Na vier jaar voorbereiding was het zo ver en kwam onze droom: het Forum Zoetermeer, tot leven.

Bekijk details van Jaarbericht 2017

• Documentaires via DocsOnline

14 mei 2018

Sinds 1 maart hebben bibliotheekleden gratis toegang tot twintig documentaires van DocsOnline. De documentaires zijn eerst alleen in de Bibliotheek te bekijken, en later dit jaar ook thuis.

Bekijk details van Documentaires via DocsOnline

• Studeren in de Bibliotheek

7 mei 2018

"Je moeder, je broertje, de bouwvakkers bij de buren, Grumpy Cat, vloggers, bloggers, Ronnie, Kleine, likes, apps..." Ze leiden alleen maar af. Wil jij studeren zonder afleiding? In de bieb heb je rust aan je hoofd. Een tafel,een stoel, stilte. Meer heb je niet nodig. Vind je focus in de bieb. Dan slaag je straks glansrijk voor je examen. Laat je niet afleiden #BIEBMODUS."

Bekijk details van Studeren in de Bibliotheek

• FilmBieb

5 april 2018

Vanaf 1 maart presenteert Muziekweb de site filmbieb.nl. Naast film-dvd’s uit de collectie van de eigen bibliotheek, kunnen bibliotheekleden in Nederland via Filmbieb dvd’s lenen uit de collectie van Muziekweb. Ook kunnen via de site trailers worden bekeken en wordt er achtergrondinformatie over de beschikbare films en series gegeven.

Bekijk details van FilmBieb

• Bescherm je bibliotheekaccount met een beveiligd wachtwoord!

14 maart 2018

Tot voor kort ontving je als lid van de Bibliotheek een (eenmalig bruikbare) pincode om je bibliotheekaccount Mijn Menu te activeren, waarna je direct een nieuw wachtwoord moest aanmaken. Als je je tijdelijke pincode nog niet hebt veranderd in een wachtwoord, wordt de toegang tot Mijn Menu per donderdag 15 maart a.s. geblokkeerd. Je kunt dan via de optie 'Wachtwoord vergeten' een nieuwe toegang krijgen. Dit kan alleen als je e-mailadres bekend is bij de Bibliotheek.

Bekijk details van Bescherm je bibliotheekaccount met een beveiligd wachtwoord!

• Kinderjury 2018

13 maart 2018

De Nederlandse Kinderjury is dé prijs voor kinderboeken. In 2 leeftijdscategorieën (6 t/m 9 en 10 t/m 12 jaar) kunnen kinderen stemmen op hun favoriete boek van 2017.

Bekijk details van Kinderjury 2018

• Werkzaamheden aan e-bookplatform

8 maart 2018

Tussen 12 maart 6.00 uur en 14 maart 12.00 uur worden werkzaamheden uitgevoerd aan het e-bookplatform van de Bibliotheek. Wat merk je hiervan als je in die periode e-books wilt lenen?

Bekijk details van Werkzaamheden aan e-bookplatform

• Boekenweek 2018

8 maart 2018

Het thema van de 83ste Boekenweek, die van zaterdag 10 t/m zondag 18 maart 2018 plaatsvindt, is Natuur. Natuur is alomvattend, meer dan alleen flora en fauna. De overweldigende natuur waartegen de mens zich nauwelijks kan verweren, is een romantisch idee. Laat je inspireren door de display's in alle bibliotheekvestigingen met de allermooiste boeken over de natuur.

Bekijk details van Boekenweek 2018

• Lijsttrekkersdebat zaterdag 10 maart

20 februari 2018

De gemeenteraadsverkiezingen komen weer aan. Op zaterdagmiddag 10 maart organiseert de Bibliotheek Zoetermeer een lijsttrekkersdebat waar alle lijsttrekkers en het publiek met elkaar in debat gaan over belangrijke onderwerpen die Zoetermeer bezig houden. De lijsttrekkers van alle zittende partijen hebben zich inmiddels aangemeld. Tevens is er vanaf 21 februari een inhoudelijke expositie te vinden in het Forum over de Gemeenteraadsverkiezingen op het Plein Stad & Vrije tijd.

Bekijk details van Lijsttrekkersdebat zaterdag 10 maart