Resultaat 1 - 10 (van 215)

• 5 Tips om te blijven lezen na je vakantie

13 augustus 2018

Lees je ook veel meer tijdens de zomer(vakantie), maar hoe hou je die goede gewoonte ook na de vakantie vast? We geven je een aantal tips:

Bekijk details van 5 Tips om te blijven lezen na je vakantie

• Proefabonnement

16 juli 2018

Een cadeautje van ons voor jou! Een lidmaatschap van de Bibliotheek is meer dan de moeite waard! Als je in bezit bent van een cadeaukaart dan kun je deze inleveren bij een klantenservicebalie in de Bibliotheek Zoetermeer.

Bekijk details van Proefabonnement

• Werkzaamheden bibliotheeksysteem

28 juni 2018

Catalogus, Mijn menu en Bibliotheek Wise app zondag 08 juli tijdelijk niet beschikbaar.

Bekijk details van Werkzaamheden bibliotheeksysteem

• Lekker veel lezen en lenen in de zomervakantie!

24 juni 2018

Jeugdleden van de bibliotheek kunnen in de maanden juli en augustus extra veel lenen. Normaal kunnen kinderen 10 boeken tegelijk lenen, maar in de zomervakantie mogen ze 20 boeken of andere materialen mee naar huis nemen. Hiermee geeft de bibliotheek aandacht aan het belang van zomerlezen. Het is belangrijk dat kinderen blijven lezen tijdens de zomervakantie, zodat hun leesniveau op peil blijft!

Bekijk details van Lekker veel lezen en lenen in de zomervakantie!

• Activiteiten tijdens zomervakantie

22 juni 2018

Tijdens de zomervakantie hoef je je niet te vervelen! Kom naar het Forum en neem deel aan de diverse zomeractiviteiten.

Bekijk details van Activiteiten tijdens zomervakantie

• Wachtwoord instellen

18 juni 2018

Wachtwoord instellen als je nog een pincode hebt.

Bekijk details van Wachtwoord instellen

• Jaarbericht 2017

15 juni 2018

2017 was voor Bibliotheek Zoetermeer een spannend jaar met een mooi hoogtepunt. Na vier jaar voorbereiding was het zo ver en kwam onze droom: het Forum Zoetermeer, tot leven.

Bekijk details van Jaarbericht 2017

• Documentaires via DocsOnline

14 mei 2018

Sinds 1 maart hebben bibliotheekleden gratis toegang tot twintig documentaires van DocsOnline. De documentaires zijn eerst alleen in de Bibliotheek te bekijken, en later dit jaar ook thuis.

Bekijk details van Documentaires via DocsOnline

• Studeren in de Bibliotheek

7 mei 2018

"Je moeder, je broertje, de bouwvakkers bij de buren, Grumpy Cat, vloggers, bloggers, Ronnie, Kleine, likes, apps..." Ze leiden alleen maar af. Wil jij studeren zonder afleiding? In de bieb heb je rust aan je hoofd. Een tafel,een stoel, stilte. Meer heb je niet nodig. Vind je focus in de bieb. Dan slaag je straks glansrijk voor je examen. Laat je niet afleiden #BIEBMODUS."

Bekijk details van Studeren in de Bibliotheek

• FilmBieb

5 april 2018

Vanaf 1 maart presenteert Muziekweb de site filmbieb.nl. Naast film-dvd’s uit de collectie van de eigen bibliotheek, kunnen bibliotheekleden in Nederland via Filmbieb dvd’s lenen uit de collectie van Muziekweb. Ook kunnen via de site trailers worden bekeken en wordt er achtergrondinformatie over de beschikbare films en series gegeven.

Bekijk details van FilmBieb