Resultaat 1 - 10 (van 219)

• 09 december gesloten

13 november 2018

Op zondag 09 december is het Forum de gehele dag gesloten wegens groot technisch onderhoud. Op maandag 10 december is iedereen weer van harte welkom voor al onze services!

Bekijk details van 09 december gesloten

• Stem op Jas van Taal!

8 november 2018

We zijn supertrots dat ons poëzieproject Jas van Taal is genomineerd voor de Zoetermeerse Publieksprijs Kunst en Cultuur 2018. De nominaties staan in het Streekblad van 8 november. Natuurlijk vragen we iedereen om op Jas van Taal te stemmen!

Bekijk details van Stem op Jas van Taal!

• Werkzaamheden bibliotheeksysteem

6 oktober 2018

Catalogus, Mijn menu en Bibliotheek Wise app zijn zaterdag 6 oktober 20.00 uur tot zondag 7 oktober 11.00 uur tijdelijk niet beschikbaar.

Bekijk details van Werkzaamheden bibliotheeksysteem

• Opnames gedichtenwedstrijd Poëtisch wachten

1 oktober 2018

In juli 2018 hield de Bibliotheek een poëziewedstrijd. Zoetermeerders konden korte gedichten insturen voor de telefooncentrale van het Forum.

Bekijk details van Opnames gedichtenwedstrijd Poëtisch wachten

• Een greep uit de activiteiten in het najaar

12 september 2018

Tijdens de UITmarkt op zaterdag 15 september presenteert de Bibliotheek het diverse aanbod aan activiteiten voor jong en oud in het Forum voor het komende najaar.

Bekijk details van Een greep uit de activiteiten in het najaar

• 5 Tips om te blijven lezen na je vakantie

13 augustus 2018

Lees je ook veel meer tijdens de zomer(vakantie), maar hoe hou je die goede gewoonte ook na de vakantie vast? We geven je een aantal tips:

Bekijk details van 5 Tips om te blijven lezen na je vakantie

• Proefabonnement

16 juli 2018

Een cadeautje van ons voor jou! Een lidmaatschap van de Bibliotheek is meer dan de moeite waard! Als je in bezit bent van een cadeaukaart dan kun je deze inleveren bij een klantenservicebalie in de Bibliotheek Zoetermeer.

Bekijk details van Proefabonnement

• Lekker veel lezen en lenen in de zomervakantie!

24 juni 2018

Jeugdleden van de bibliotheek kunnen in de maanden juli en augustus extra veel lenen. Normaal kunnen kinderen 10 boeken tegelijk lenen, maar in de zomervakantie mogen ze 20 boeken of andere materialen mee naar huis nemen. Hiermee geeft de bibliotheek aandacht aan het belang van zomerlezen. Het is belangrijk dat kinderen blijven lezen tijdens de zomervakantie, zodat hun leesniveau op peil blijft!

Bekijk details van Lekker veel lezen en lenen in de zomervakantie!

• Activiteiten tijdens zomervakantie

22 juni 2018

Tijdens de zomervakantie hoef je je niet te vervelen! Kom naar het Forum en neem deel aan de diverse zomeractiviteiten.

Bekijk details van Activiteiten tijdens zomervakantie

• Wachtwoord instellen

18 juni 2018

Wachtwoord instellen als je nog een pincode hebt.

Bekijk details van Wachtwoord instellen