Resultaat 1 - 10 (van 229)

• Meivakantieactiviteiten

17 april 2019

Kinderen hoeven zich niet te vervelen deze meivakantie! Rondom Pasen en tijdens de meivakantie zijn er veel toffe activiteiten voor kinderen van ca. 6 tot 12 jaar in het Forum. Zo is er een Harry Potterdag, een Ridder en Prinsessendag en een Dinodag. Bekijk hieronder welke activiteiten en wanneer. Zien we je dan?

Bekijk details van Meivakantieactiviteiten

• Gewijzigde openingstijden

17 april 2019

Met ingang van 1 mei heeft het Forum gewijzigde openingstijden op zaterdag en zondag. Het Forum is dan van 10.00 tot 18.00 uur geopend. Tijdens High Servicetijden van 11.00 - 17.00 uur zijn er medewerkers aanwezig voor al je vragen over abonnementen en collectie. Buiten deze tijden kun je gebruik maken van alle faciliteiten in het Forum op basis van zelfbediening.

Bekijk details van Gewijzigde openingstijden

• Voorjaarsprogramma

2 april 2019

Nieuwsgierig naar de activiteiten in het Forum voor de komende maanden? Bekijk dan snel de nieuwe programmaflyer met een greep uit de vele leuke en leerzame activiteiten voor jong en oud!

Bekijk details van Voorjaarsprogramma

• Handsfree lezen?

1 april 2019

Op Facebook las je op 1 april over onze nieuwe bibliotheekservice. Handsfree lezen: bibliotheekmedewerkers komen met de boeken mee naar je huis om de pagina’s voor je om te slaan. Helaas, met de boeken mee naar huis gaan doen onze medewerkers niet. Tenzij het hun eigen huis is. :-) Wél hebben we allerlei mogelijkheden om handsfree, of op een andere manier aangepast te lezen.

Bekijk details van Handsfree lezen?

• Studeren in de raadszaal

20 maart 2019

Goed nieuws voor studenten! Per 5 april 2019 openen Gemeente en Bibliotheek Zoetermeer de deuren van de raadszaal in het Stadhuis-Forum voor studenten. Op bepaalde dagdelen kunnen ze daar in stilte komen studeren. Bibliotheek en gemeente komen daarmee tegemoet aan de grote behoefte aan studeerplekken onder Zoetermeerse jongeren.

Bekijk details van Studeren in de raadszaal

• Belastingservicepunt in Bibliotheek

22 februari 2019

Wees geen dief van je eigen portemonnee. Hulp bij digitale belastingaangifte en aanvragen van toeslagen. Veel Nederlanders lopen geld mis, omdat ze geen toeslagen aanvragen, waar ze wel recht op hebben of laten geld bij de belastingaangifte liggen. Vanaf nu kun je dit voorkomen! Vanaf 5 maart as. kun je bij het Belastingservicepunt in Bibliotheek Zoetermeer terecht voor al je vragen over je belastingaangifte of je kunt samen met een vrijwilliger je aangifte invullen.

Bekijk details van Belastingservicepunt in Bibliotheek

• Biebpanel

19 februari 2019

Vanaf week 12 worden onze leden actief per e-mail benaderd door het Probiblio Biebpanel onderzoek met de vraag of er interesse is voor deelname aan het panel.

Bekijk details van Biebpanel

• Werkzaamheden bibliotheeksysteem

10 februari 2019

Catalogus, Mijn menu en Bibliotheek Wise app zijn zondag 10 februari 17.30 uur tot 23.00 uur tijdelijk niet beschikbaar.

Bekijk details van Werkzaamheden bibliotheeksysteem

• Klantenonderzoek

5 februari 2019

In samenwerking met de branche organisatie Probiblio en Koos Service Design is Bibliotheek Zoetermeer een project gestart om de klantervaring van onze bibliotheek in kaart te brengen. Voor dit onderzoek worden deze week klanten uit ons klantenbestand benaderd.

Bekijk details van Klantenonderzoek

• Wijzigen verlengen of reserveren

3 januari 2019

Vanaf 1 januari 2019 ontvang je direct na het reserveren of verlengen van bibliotheek-items een bevestigingsmail. Met de groene en rode vakjes in de verlengmail zie je in één oogopslag wat je wel of niet hebt verlengd. Let op, dit betekent nog niet dat de gereserveerde items voor je klaar liggen. Daarover ontvang je een aparte mail. Mocht je geen prijs stellen op een bevestigingsmail dan kun je deze uitschakelen bij het inloggen in je account (wijzigen lenergegevens).

Bekijk details van Wijzigen verlengen of reserveren