Online Bibliotheek

De Online Bibliotheek is altijd open

Genieten van boeken? Dat kan gewoon, ook al kun je niet naar de bibliotheek. Dit is het ideale moment om kennis te maken met digitaal lezen. Met een e-reader, tablet of laptop geniet je ook tijdens de Coronasluiting van heerlijk lezen. Er zijn volop mooie e-boeken en luisterboeken én nog veel meer digitaal moois voor volwassenen en kinderen! Sluit nu je abonnement af en lees binnen een half uur je eerste boek via de Online bibliotheek.

Haal meer uit je abonnement

Behalve boeken kun je nog veel meer uit je abonnement halen. Zo is er eindeloos veel leuks en leerzaams voor kinderen. Niemand hoeft zich thuis te vervelen!

Gratis extra's tijdens sluiting

Ook zonder abonnement zijn er diensten waar je gratis gebruik van kunt maken. Kijk hier voor alle Tips voor Thuis!

• Meer over e-books en online lezen!

Via de Online Bibliotheek heb je toegang tot ruim 28.000 e-books (én 3600 luisterboeken) voor elke leeftijd. Zo lees en luister je altijd en overal.

Meer over e-books lenen!

• Digitale Bronnen voor jong en oud

Met een abonnement kun je ook thuis gebruik maken van een aantal digitale bronnen en databanken, boordevol informatie.

Naar de digitale bronnen!

• Handige tips voor thuisblijvers

Ben je ook aan huis gekluisterd? Je vindt hier volop leuke en informatieve lees- en doe tips voor kinderen én volwassenen!

Naar de Tips voor Thuis!

Heb je een ZoetermeerPas?

Dan is jouw abonnement gratis! Maak geen gebruik van de online inschrijving maar stuur een e-mail naar contact@bibliotheek-zoetermeer.nl, dan helpen we je verder.