Thrillerfestival 2018

Het Nederlands Thrillerfestival is een niet meer weg te denken evenement in Zoetermeer. De stad wordt ook in 2018 weer een week lang omgedoopt tot 'Thrillercity'. In deze thrillerweek van 26 oktober t/m 4 november wordt een veelzijdig en aantrekkelijk programma voor jong tot oud aangeboden rondom het spannende verhaal, in brede samenwerking met culturele instellingen en het onderwijs.

Peutervoorlezen met een spannend verhaal op 31 oktober

Speciaal voor het Thrillerfestival wordt er een spannend boek voorgelezen in alle bibliotheekvestigingen aan peuters van 2 t/m 4 jaar. Gratis toegang.

Griezelen in de Bibliotheek op 31 oktober

Kinderen tussen de 5 en 8 jaar zijn op woensdag 31 oktober om 14.00 uur welkom om te komen griezelen in de wijkbibliotheken Oosterheem en Rokkeveen of in het Forum. Ze mogen verkleed als spook, vampier of ander griezelbeest komen luisteren naar een spannend verhaal. Na het verhaal is er gelegenheid om te knutselen. De toegang bedraagt €2,00. Kaarten zijn alleen verkrijgbaar bij de administratiebalie in de desbetreffende bibliotheek. Durf jij te komen....?

Workshop Spannende verhalen schrijven op 1 november

Trek je lezer het verhaal in met een magnetische openingszin! Zet dan je zintuigen op scherp en schrijf een griezelige scène. Sluit tot slot af met een moordende cliffhanger. Tijdens deze workshop leer je met verschillende associatietechnieken en creatieve opdrachten een spannend verhaal schrijven. Durf jij het aan? Deelname € 7,50 (leden) en € 10,00 (niet leden).

Annejet van der Zijl & Jo Simons te gast op 4 november

Annejet van der Zijl is een van de bekendste en meest gelezen schrijvers van ons land. Ze schreef tot dusver zes non-fictieboeken en (samen met Jo Simons) één fictieboek, die allen bestsellers werden. Begin dit jaar kwam hun thriller uit De val van Annika S, de eerste van een spannende reeks. Met deze editie van de Talkshow Boek&Meer sluiten we het Thrillerfestival af. Kaarten kosten € 7,50 voor leden en € 10,00 voor niet leden en zijn online verkrijgbaar.

Meer informatie is te vinden op: www.nederlandsthrillerfestival.nl